Xbox One πάντα με Kinect

Η Microsoft επέμεινε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να πουλήσει το Xbox One χωρίς Kinect.

Υπάρχουν απόψεις βάση των οποίων το Xbox One θα μπορούσε να πωλείται πολύ φθηνότερα σε ειδικό πακέτο χωρίς το Kinect. Το προγενέστερο Kinect κόστιζε αρχικά 150 ευρώ ενώ σήμερα η τιμή του έχει πέσει κατά το 1/3, συνεπώς μπορείτε να υπολογίσετε ότι η τιμή του Xbox One

αν πωλούνταν χωριστά θα ήταν ενδεχομένως χαμηλότερη κι από αυτή του PS4.

Μετά την ανακοίνωση της πρώτης μείωσης της τιμής του Xbox One, ο προϊστάμενος μάρκετινγκ Harvey Eagle λέει πως η Microsoft στηρίζει το Kinect, αφού αποτελεί «αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας που προσφέρει το Xbox One». «(Ένα Xbox One χωρίς Kinect) δε βρίσκεται στα πλάνα μας» τόνισε. Eπεσήμανε δε software όπως το Xbox One Upload Studio, το οποίο θα σας επιτρέπει να τραβήξετε ένα βίντεο in-game, να το επεξεργαστείτε και να το ανεβάσετε στο Xbox Live, θέτοντας έτσι ένα παράδειγμα για το πόσο σημαντικό είναι το Kinect στο Xbox One.

«Κοιτάξτε αυτά τα χιλιάδες game βίντεο που έχουν δημοσιεύσει οι gamers στο Upload Studio, τα οποία περιέχουν in-game στιγμιότυπα και έχουν τραβηχτεί λέγοντας μόνο τη φράση «Xbox record that», η οποία έχει ήδη γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του λεξιλογίου του Xbox One. Είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για το πόσο το Kinect βελτιώνει την εμπειρία του Xbox», είπε ο Eagle. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο δυο games που απαιτούν τη χρήση του Kinect. Το Kinect Sports Rivals, το οποίο κυκλοφορεί σε μορφή demo και το Xbox Fitness.

Στην E3 η Microsoft θα κάνει πολλές σημαντικές ανακοινώσεις για το Xbox One, στις οποίες θα συμπεριλαμβάνονται και πληροφορίες για νέα ή ήδη υπάρχοντα games. Τα Project Spark και Sunset Overdrive είναι δύο από αυτά.

Δείτε την παρουσίαση του Xbox One απο το GameWorld και διαβάστε αναλυτικά όλες τις τελευταίες ειδήσεις της κονσόλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα