The Walking Dead: Survival Instinct

Ένα νέο First-Person Shooter βασισμένο στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά. [UPDATE]

Το The Walking Dead κυκλοφόρησε με τη μορφή πέντε επεισοδίων μέσα στο 2012 και γνώρισε αξιοσημείωτη εμπορική επιτυχία. Το Adventure/RPG της προγραμματιστικής και εκδότριας εταιρείας Telltale Games, βασίστηκε στη σειρά κόμικς του Robert Kirkman μένοντας πιστό τόσο στο θέμα, όσο και στην αισθητική της. Μάλιστα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού συμμετείχε ακόμα

κι ο ίδιος ο καλλιτέχνης. Η απήχηση του The Walking Dead της Telltale Games αλλά και εκείνη της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς, δε θα ήταν δυνατόν να περάσει απαρατήρητη και να μην δώσει την αφορμή για την ανάπτυξη και άλλων games!

Watch YouTube video

Η προγραμματιστική εταιρεία Terminal Reality -γνωστή από τα Ghostbusters: The Video Game, Kinect Star Wars και τη σειρά BloodRayne- δουλεύει ήδη πάνω στην ανάπτυξη του The Walking Dead: Survival Instinct. Πρόκειται για ένα FPS το οποίο βασίζεται στη γνωστή τηλεοπτική σειρά και για την ακρίβεια λειτουργεί ως ένα prequel της. Ο στόχος σας σε αυτό θα είναι να διασχίσετε αγροτικές περιοχές και πόλεις στην πολιτεία της Georgia και να φτάσετε με ασφάλεια στην Ατλάντα παίρνοντας τον έλεγχο των αδελφών Daryl και Merle Dixon. Στο gameplay τρέιλερ παρατηρούμε ότι θα έχετε στη διάθεσή σας καραμπίνα, σφυρί, τσεκούρι, μπουκάλια και μαχαίρι για να αντιμετωπίσετε τα επικίνδυνα ζόμπι που θα βρίσκετε στον δρόμο σας.

[UPDATE] Η Activision ανακοίνωσε ότι το τρέιλερ το οποίο κυκλοφόρησε την 1 Ιανουαρίου δεν είναι επίσημο, αλλά πρόκειται για μία δημιουργία φίλων της σειράς The Walking Dead. Η εκδότρια εταιρεία παραδέχεται ωστόσο ότι τα πλάνα που μονταρίστηκαν στο βίντεο προέρχονται από το The Walking Dead: Survival Instinct και προβλήθηκαν στα πλαίσια παρουσίασης του game από την εκπομπή Up at Noon του IGN.

Το The Walking Dead: Survival Instinct θα κυκλοφορήσει από την Activision για PC, PS3 και Xbox 360 μέσα στο 2013.

Διαβάστε το review του The Walking Dead: Episode 1 - A New Day από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα