Tekken Tag Tournament 2: Πρόβλημα στην πίστα "Saudi Arabia"

Αλλαγές στην πίστα που προσβάλει τη μουσουλμανική κοινότητα.

Το φαινόμενο "προσβολής της θρησκείας" (με ή χωρίς εισαγωγικά, καθότι ο καθένας έχει τις απόψεις του) έχει πάρει άγριες διαστάσεις τον τελευταίο καιρό. Η αρχή έγινε με τον Γέροντα Παστίτσιο και συνεχίστηκε τόσο με την επίμαχη ταινία που προσκάλεσε παγκόσμιες αντιδράσεις στους μουσουλμάνους, όσο και με τον χάρτη Favela στο Call of Duty: Modern Warfare 2.

Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, η Namco

Bandai Games έπεσε κι αυτή στην παγίδα, καθώς διαπιστώθηκε πως η πίστα “Saudi Arabia” από το DLC "Modern Oasis" του Tekken Tag Tournament 2 θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί προσβλητική από τη μουσουλμανική κοινότητα και συνεπώς να πυροδοτήσει ακραίες αντιδράσεις. Το πρόβλημα αυτό προκύπτει από τα σχέδια στο δάπεδο της πίστας. Πρόκειται για ένα σχέδιο που δημιουργείται από ένα πλήθος αστεριών, το οποίο παραπέμπει στο Αραβικό σύμβολο για τον «Αλλάχ»! Ο παραγωγός του Tekken Tag Tournament 2, Katsuhiro Harada, υποστηρίζει πως ο σχεδιασμός της εικόνας αυτής ήταν ένα απολύτως τυχαίο γεγονός. "Δεν το γνωρίζαμε. Θα αλλάξουμε τον σχεδιασμό της πίστας το συντομότερο δυνατό" δήλωσε στο Twitter προς απάντηση όσων τον πληροφόρησαν για τη σημασία του συμβόλου αυτού.

Watch YouTube video

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία που θα γίνει η αλλαγή αυτή δεν έχουν δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα. Αναμένατε περισσότερες πληροφορίες, όταν και θα ανανεώσουμε αυτο το άρθρο.

Διαβάστε το review του Tekken Tag Tournament 2 από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα