Retry: Η Rovio κυκλοφορεί το δικό της... Flappy Bird

Η εταιρεία ανάπτυξης των Angry Birds ασχολείται και με τα πουλιά των άλλων.

Μήπως είναι πουλί; Μήπως είναι αεροπλάνο; Όχι, είναι η πρόταση της Rovio που μετά τα games Angry Birds αποφάσισε να αναπτύξει το δικό της παιχνίδι στο στυλ

του Flappy Bird, το οποίο το θυμόμαστε όλοι για την εξαιρετική του ικανότητα να μας σπάει τα νεύρα!

Στην προκειμένη περίπτωση όμως, η Rovio αφήνει στην άκρη για λίγο τα πουλιά και καταπιάνεται με τα αεροπλάνα, χωρίς πάντως να παρεκκλίνει από την συνταγή του Flappy Bird. Παίρνοντας τον έλεγχο του αεροπλανακίου, θα προσπαθήσετε να πετάξετε όσο πιο μακριά μπορείτε, μαζεύοντας ταυτόχρονα χρυσά νομίσματα και ξεκλειδώνοντας κόσμους. Αυτή την στιγμή υπάρχουν αρκετοί θεματικοί κόσμοι για να παίξετε, μεταξύ των οποίων είναι οι Summer (καλοκαιράκι), Winter (χειμώνας), Future (μέλλον) και Pyramids.

{youtube}ta0SJa6Sglo|500|300{/youtube}

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, θα χρειαστεί να προσπαθήσετε ξανά και ξανά για να καταφέρετε να κάνετε high score, εξού και το όνομα του παιχνιδιού που σημαίνει "δοκιμάζω πάλι". Αν δείτε όμως ότι το πουλί σας... εννοούμε το αεροπλάνο σας πέφτει συνέχεια, θα μπορείτε να πληρώσετε από την τσέπη σας λεφτά για να ξεκλειδώσετε κόσμους και διάφορα καλούδια.

Διαβάστε τα reviews των Angry Birds Trilogy και Flappy Bird από το GameWorld.

Το Retry είναι αυτή την στιγμή διαθέσιμο για iPhone, iPad και iPod Touch σε συγκεκριμένες χώρες και θα κυκλοφορήσει και στο Ελληνικό App Store σύντομα. Αναμένεται η διάθεσή του και για συσκευές με λειτουργικό Android.

Keywords
Τυχαία Θέματα