PlayBox: PS4 και Xbox One σε ένα... laptop

Modder χώρεσε τις δύο κονσόλες σε μια συσκευή!

Πως θα σας φαινόταν η ιδέα ενός φορητού συστήματος που μπορεί να παίξει όλα τα games των PS4 και Xbox One;

Ο Eddie Zarick είναι ένας hardware modder που τον γνωρίσατε μέσω του Xbook One, του φορητού Xbox One που δημιούργησε. Πριν από λίγο καιρό ο Zarick δημιούργησε το Xbook Duo,

το οποίο περιλαμβάνει τις δύο κονσόλες της Microsoft, Xbox One και Xbox 360. Αυτή την φορά, ο ταλαντούχος modder επιστρέφει με ένα αρκετά ενδιαφέρον project, αφού κατάφερε να χωρέσει τα PS4 και Xbox One σε ένα φορητό custom laptop!

http://www.youtube.com/watch?v=fdKmiKKNv44

Όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω βίντεο και στις φωτογραφίες στην gallery στο τέλος του άρθρου, ο Eddie έκανε βίδες τις δύο κονσόλες και στη συνέχεια στρίμωξε τα υποσυστήματά τους σε ένα μικρό κουτί που θυμίζει laptop. Η συσκευή διαθέτει μια ενσωματωμένη οθόνη 22 ιντσών, αν και μπορείτε να συνδέσετε και εξωτερική οθόνη μέσω της θύρας HDMI. Βέβαια, όπως εξηγεί ο Zarick, δε μπορείτε να έχετε και τις δύο κονσόλες σε λειτουργία ταυτόχρονα, για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση του hardware.

Το PlayBox αποτελεί ειδική παραγγελία από πελάτη του Zarick, ο οποίος αναφέρει ότι μελλοντικά θα δημιουργήσει και άλλα PlayBox αν υπάρξει ενδιαφέρον, αν και το κόστος τους θα είναι σχετικά τσιμπημένο λόγω της πολυπλοκότητας του εγχειρήματος.

Δείτε επίσης το φορητό Nintendo 64 και διαβάστε όλες τις ειδήσεις των PS4 και Xbox One. Συζητήστε όλα τα νέα των δύο κονσολών στα PlayStation και Xbox subforums του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα