Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3

Η ομώνυμη σειρά Fighting περνάει σε ένα άλλο επίπεδο.

Είτε είστε απ’ αυτούς που παρακολουθούν anime είτε όχι, οι πιθανότητες να έχετε ακούσει τον ninja Naruto με τα μαλλιά καρφάκια, είναι πάρα πολλές. Αυτό που ξεκίνησε ως ένα εβδομαδιαίο manga στην Ιαπωνία, εξελίχθηκε σε μια τεράστια παγκόσμια

επιτυχία, με δική του τηλεοπτική σειρά, προϊόντα, αλλά και video games. Στην τελευταία κατηγορία ανήκει και το Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3, της εταιρείας ανάπτυξης CyberConnect2. Πρόκειται για ένα Fighting, το οποίο αποτελεί μέρος της σειράς Naruto: Ultimate Ninja και συνέχεια του Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2. Το νέο μέλος της σειράς φροντίζει να προχωρήσει και να εξελίξει την ιστορία, αλλά και το gameplay.

Η εταιρεία ανάπτυξης CyberConnect2 έκανε την εμφάνισή της το 1996 με την ονομασία CyberConnect, με το “2” να προστίθεται στο όνομα το 2001. Στη μέχρι τώρα πορεία της έχει γίνει γνωστή με τη σειρά .hack, για την οποία έχει δημιουργήσει και δύο animated ταινίες. Κυρίως όμως έχει αποκτήσει φήμη για τα Fighting βασισμένα στον κόσμο του Naruto. Έχοντας στο ενεργητικό της 13 τίτλους με το ομώνυμο anime, η CyberConnect2 θεωρείται εξπέρ στον τομέα αυτό και μάλιστα με διάθεση για συνεχόμενη εξέλιξη στο μέλλον.

Για το Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 η CyberConnect2 ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2012 ένα forum στο επίσημο site της, στο οποίο ζητούσε συμβουλές και παρατηρήσεις για τον επερχόμενο τίτλο. Σκοπός της ήταν να προσφέρει ότι ήθελαν οι φίλοι της, καθώς μετά από 13 games με το ίδιο θεματικό περιεχόμενο, δεν είναι εύκολο να προσθέσεις κάτι καινούριο και πρωτοποριακό. Ιδιαίτερα, όταν το κοινό που σε ακολουθεί έχει κάποιες απαιτήσεις πάνω στο αγαπημένο του manga. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν αρκετά ικανοποιητικό, με ένα εκατομμύριο πωλήσεις τον πρώτο ενάμιση μήνα κυκλοφορίας. Οι πωλήσεις θεωρήθηκαν καλές, αλλά και σταθερές, καθώς βρέθηκαν στον ίδιο επίπεδο με τα προηγούμενα επεισόδια της σειράς.

Που είχαμε μείνει;
To Ultimate Ninja Storm 3 αποτελεί συνέχεια του Ultimate Ninja Storm 2, που κυκλοφόρησε το 2010. Βάση σεναρίου, το χωριό Hidden Leaves (Konoha) ήταν έτοιμο να καταστραφεί από τον Pain. Ο Pain ήταν μέλος μιας ομάδας από επαναστατημένους ninja, γνωστούς και ως Akatsuki. Τα σχέδια του Pain δεν έφθασαν στο τέλος τους, καθώς εμποδίστηκε και ηττήθηκε από τον κεντρικό πρωταγωνιστή Naruto, αλλά η επιτυχία αυτή ήρθε με το ανάλογο τίμημα.

Κατά την διάρκεια προσπάθειας του Pain για κυριαρχία, η Tsunade, αρχηγός του Kohona γνωστή και ως Hokage, χρησιμοποίησε τις θεραπευτικές της ικανότητες προκειμένου να προστατέψει τους κατοίκους του χωριού. Το αποτέλεσμα της προσπάθειάς της, παρότι επιτυχές, την άφησε αποδυναμωμένη και ανίκανη να συνεχίσει τα καθήκοντά της. Χωρίς πλέον κάποιον ηγέτη, το χωριό έπρεπε γρήγορα να αποφασίσει ποιος θα διαδεχόταν τον Hokage στην ηγεσία. Τη θέση αυτή τελικά αναλαμβάνει ο Danzo, μέλος μιας διαλυμένης κοινότητας εντός του χωριού, ο οποίος γίνεται ο έκτος κατά σειρά Hokage. Από εκεί και πέρα, ξεκινούν όλα τα γεγονότα, τα οποία θα οδηγήσουν στον τέταρτο μεγάλο πόλεμο ninja εναντίον των Akatsuki.

And the story begins
Το Ultimate Ninja Storm 3 ξεκινά με έναν αρκετά εντυπωσιακό τρόπο. Συγκεκριμένα αρχίζει με την επίθεση ενός γιγαντιαίου τέρατος με μορφή αλεπούς (Nine tail fox) σε ένα χωριό ninja και εσάς να συμμετέχετε σε μια μάχη από οροφή σε οροφή κτιρίου. Η μάχη αυτή πραγματοποιείται ανάμεσα σε έναν ανώνυμο μασκοφόρο και τον Minato Namikaze, τον τέταρτο κατά σειρά Hokaze. Συνεπώς έχουμε να κάνουμε με μια αρκετά επιβλητική εισαγωγή, ικανή να ενθουσιάσει και τους πιο νέους στον κόσμο του Naruto.

Η μάχη θα κοπεί απότομα και θα βρεθείτε μετά από αρκετά χρόνια να χειρίζεστε τον Naruto ενώ κυνηγάει μαζί με τους συντρόφους του τον πρώην συμπατριώτη τους, τον Sasuke. Σε αυτό το σημείο θα κάνει την εμφάνισή του και ο συνδετικός κρίκος της αρχικής εισαγωγικής σκηνής, ο ανώνυμος μασκοφόρος. Μπορεί όλα τα παραπάνω να σας φαίνονται ακαταλαβίστικα ή να ασχολείστε λίγο με το Naruto, αλλά δυστυχώς μην περιμένετε να σας εξηγηθούν όλα, καθώς σε γενικές γραμμές το Ninja Storm 3 λαμβάνει μέρος σε όλο τον κόσμο του Naruto. Εάν λοιπόν θέλετε να απολαύσετε την ιστορία στο έπακρο, θα ήταν συνετό να κάνετε μια προεργασία, πριν καταπιαστείτε με το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Adventure mode
Το Ultimate Ninja Storm 3 θα σας παρουσιάσει μερικά από τα πιο πρόσφατα γεγονότα του Naruto Shippuden, ξαναδημιουργώντας στιγμές-σταθμούς της τηλεοπτικής σειράς και manga μέσω του Adventure mode (single-player). Στο mode αυτό η ιστορία είναι χωρισμένη σε κεφάλαια, τα οποία καλύπτουν διάφορες ιστορίες και μάχες, αλλά σε συνοπτική μορφή.

Θα έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε μόνοι σας τον υπέροχο κόσμο του Naruto, με τον ίδιο τρόπο που γινόταν στο Ultimate Ninja Storm. Θα κινείστε ξανά σε στατικά περιβάλλοντα, όπως για παράδειγμα στο χωριό Hidden Leaf, αλλά η όλη μετακίνηση θα σας φέρει στο μυαλό παλιάς σχολής Ιαπωνικά RPG. Θα μπορείτε να επισκεφτείτε καταστήματα, να αναλάβετε επιπλέον αποστολές, να αγοράσετε και να συγκεντρώσετε αντικείμενα και να μιλήσετε με άλλους χαρακτήρες. Παρότι αυτά τα στοιχεία RPG δεν είναι τα καλύτερα που έχετε δει, σίγουρα βοηθούν στην ολοκλήρωση της συνολικής εμπειρίας σας. Η κύρια ατραξιόν όμως του Adventure mode είναι οι επικές μάχες που θα πρέπει να πραγματοποιήσετε.

Μάχες βγαλμένες από την TV
Οι αναμετρήσεις που θα πρέπει να φέρετε εις πέρας περιλαμβάνουν προκλήσεις από διάφορους φιλικούς προς εσάς χαρακτήρες, από κεντρικούς εχθρούς της ιστορίας και φυσικά τεραστίων διαστάσεων δαίμονες-τέρατα. Τα τελευταία ιδίως, πολλές φορές θα καταλαμβάνουν ολόκληρη την οθόνη σας και δεν θα περνούν απαρατήρητα. Για να μπορέσετε να κατατροπώσετε όλους τους παραπάνω αντιπάλους, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε διάφορα αντικείμενα που διαθέτετε ως ninja, αλλά και τα γρήγορα αντανακλαστικά σας.

Θα υπάρξουν στιγμές στις οποίες θα κληθείτε να πάρετε “σημαντικές αποφάσεις” (ultimate decisions), οι οποίες θα καθορίσουν το πώς θα εξελιχθεί η μάχη. Παρότι η συγκεκριμένη προσθήκη δεν επηρεάζει το πώς θα ολοκληρωθεί η ιστορία, σας αφήνει το περιθώριο να αποφασίσετε σε τι βαθμό δυσκολίας θα παίξετε. Ο πρώτος βαθμός δυσκολίας είναι ο Hero, αρκετά πιο εύκολος και απλοϊκός, καθώς ακολουθεί πιο πιστά την αρχική ιστορία. Δεύτερος βαθμός δυσκολίας είναι ο Legend, ο οποίος σας προσφέρει μεγαλύτερη πρόκληση, αλλά ξεφεύγει λιγάκι από τα χνάρια της αρχικής υπόθεσης για να σας παρέχει το επίπεδο δυσκολίας που ζητάτε.

Μερικές από τις πιο κρίσιμες μάχες χωρίζονται σε τμήματα και ανάμεσα σε κάθε τμήμα υπάρχουν μικρά σε διάρκεια cutscenes. Κατά την διάρκεια αυτών των cutscenes θα έχετε ενεργό ρόλο, καθώς πρέπει να εισάγετε έναν σωστό συνδυασμό κουμπιών που θα εμφανίζεται στην οθόνη σας. Ο επιτυχημένος συνδυασμός θα σας παρέχει πιο δυνατά χτυπήματα, αλλά και πιο εντυπωσιακά εφέ.

Αν και αυτά τα διαδραστικά cutcenes είναι πολύ καλά ενσωματωμένα και δημιουργούν την ένταση που απαιτεί μια μάχη, η αλήθεια είναι ότι καταντούν κουραστικά. Για την ακρίβεια, ορισμένα μπορεί να έχουν διάρκεια μέχρι και 10 λεπτά και θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε εάν αξίζουν τον κόπο! Σχεδόν το μισό παιχνίδι αποτελείται από διαδραστικά και μη βιντεάκια. Στα βίντεο που δεν υπάρχει καμία μάχη, θα έχετε τη δυνατότητα να τα παρακάμψετε. Προσοχή όμως, διότι εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή skip, θα χάσετε ειλικρινά πολλές πληροφορίες. Συνεπώς κινηθείτε με δική σας ευθύνη.

Combat system
Στο σύστημα μάχης του Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 έχει γίνει καλύτερη δουλειά, συγκριτικά με τους προηγούμενους τίτλους της CyberConnect2. Αυτό που αρχικά θα σας φανεί ως ένας βαρετός και συνηθισμένος χειρισμός, στην πραγματικότητα θα αποδειχθεί αρκετά πολύπλοκος και ενδιαφέρον. Κάθε χαρακτήρας έχει τις δικές του βασικές κινήσεις, όπως και τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει άλματα και dash (γρήγορη μετακίνηση). Θα έχετε επίσης στη διάθεσή σας τον μηχανισμό Chuck a Kunai, ο οποίος λειτουργεί κυρίως ως αντιπερισπασμός παρά ως επίθεση.

Τα πράγματα όμως γίνονται ενδιαφέροντα όσο αφορά στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε το Chakra σας. Το Chakra λειτουργεί ως η κύρια πηγή ενέργειάς σας, η οποία και τροφοδοτεί τις βασικές σας κινήσεις και επιθέσεις. Εάν έχετε στη διάθεσή σας αρκετό Chakra θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια Ninjitsu ή Ultimate Ninjitsu επίθεση. Η εκτέλεση των παραπάνω κινήσεων μειώνει το Chakra που έχετε διαθέσιμο. Για να ξαναγεμίσει η ενέργειά σας, θα πρέπει να κρατήσετε πατημένο συνεχόμενα το κατάλληλο κουμπί (Δ) για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Χρήσιμο στις μάχες που θα δώσετε είναι το σύστημα substitution. Με την χρήση του L2 λίγο πριν επιτεθεί ο αντίπαλός σας τηλεμεταφέρεστε πίσω του, γλιτώνοντας έτσι να δεχθείτε κάποιο σοβαρό damage. Την ικανότητα αυτή όμως θα την έχετε διαθέσιμη μέχρι και τέσσερις φορές στη σειρά, καθώς τροφοδοτείται από μια μπάρα ενέργειας, η οποία σταδιακά θα αδειάζει. Η μπάρα θα ξαναγεμίζει μόνη της, αλλά με αργούς κι υπομονετικούς ρυθμούς. Η εκτέλεση αυτής της κίνησης δεν είναι πάντοτε επιτυχημένη, καθώς αρκετοί αντίπαλοι θα αντιδρούν αντίστοιχα και θα καταλήγουν να βρίσκονται εκείνοι πίσω σας.

Τελευταία ελπίδα
Όταν η ζωή του χαρακτήρα σας βρίσκεται κάτω από τα μισά, έχετε την ευχέρεια να ενεργοποιήσετε την ικανότητα Awakening. Το Awakening σας επιτρέπει να αυξήσετε προσωρινά τις δυνάμεις σας. Αυτό ποικίλει από χαρακτήρα σε χαρακτήρα. Σε κάποιους θα ανεβαίνει η ταχύτητα επίθεσης, ενώ σε άλλους απλά θα γίνονται πιο ισχυρές οι βασικές τους δυνάμεις. Όταν ο χρόνος χρήσης του Awakening εξαντληθεί, όχι μόνο δεν μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί, αλλά θα σας απαγορευτεί η εκτέλεση των Ultimate Ninjitsu. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αφού τελειώσει το Awakening, ο χαρακτήρας σας θα είναι ευάλωτος σε επιθέσεις για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Πως θέλω να γίνω Hokage εάν δεν μπορώ να προστατεύσω τους ίδιους μου τους φίλους;

Έξτρα βοήθεια
Σαν επιπλέον βοήθεια έχετε κάποιους χαρακτήρες, οι οποίοι σας ενισχύουν κατά την διάρκεια των αγώνων. Παγματοποιούν επιθέσεις για εσάς, σας προστατεύουν ή και τα δύο μαζί. Εάν επικαλεστείτε κυρίως τη χρήση βοήθειας αρκετές φορές, θα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ένα δυνατό combo. Η ενσωμάτωση βοήθειας από άλλους παίκτες, κάνει τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα και θα σας σπρώξει να κάνετε πολλούς συνδυασμούς μόνο και μόνο για να δείτε τι κινήσεις θα προκύψουν.

Συνολικά έχετε στη διάθεσή σας 80 χαρακτήρες για να δοκιμάσετε, αλλά στην πραγματικότητα είναι μόνο 59. Αυτό συμβαίνει διότι κάποιοι από τους ήρωες της ιστορίας έχουν και άλλες μορφές. Όπως και να έχει, ο αριθμός που σας είναι διαθέσιμος είναι εξωφρενικά μεγάλος και σας αφήνει την ευκαιρία να διαλέξετε το αγαπημένο σας πρόσωπο από το Naruto ή να ανακαλύψετε ποιος είναι αυτός που προτιμάτε. Η μεγάλη ποικιλία από παίκτες, σε συνδυασμό με τις συνολικά 40 πίστες θα σας δώσει αρκετές ώρες διασκέδασης.

Πολλές ώρες εξερεύνησης και συλλογής
Υπάρχουν χιλιάδες βραβεία και αντικείμενα να συλλέξετε στον κόσμο του Νaruto. Με την ολοκλήρωση κάποιας αναμέτρησης, θα ανταμείβεστε με πόντους Ryo με τους οποίους μπορείτε να αγοράσετε διάφορα καλούδια, όπως κάρτες με πληροφορίες για τους χαρακτήρες, διάφορους τίτλους για το online mode, βίντεο με το Ultimate Ninjitsu του κάθε παίκτη και ηχογραφημένα μηνύματα. Τα παραπάνω βέβαια χρησιμεύουν για να μεγαλώσετε τις γνώσεις σας σχετικά με το manga και δε θα έχουν καμία άλλη χρήση.

Ακόμα περισσότερα αντικείμενα μπορείτε να ξεκλειδώσετε εξερευνώντας. Όταν ολοκληρώσετε το Adventure mode, έχετε την επιλογή να επιστρέψετε και να εξερευνήσετε τις διάφορες περιοχές του κόσμου και να αναλάβετε επιπλέον αποστολές (side quests). Αν και είναι ωραία η επιλογή να βρείτε κρυμμένα χωριά, τα side quests είναι αρκετά μονότονα και βαρετά και συνήθως αποτελούν μικρές αγγαρείες από τους χωρικούς. Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να μιλήσετε με άλλους χαρακτήρες, όπως με φίλους του Naruto και να χτίσετε πιο ισχυρές σχέσεις μαζί τους. Συνολικά έχετε στη διάθεσή σας πάνω από 10 ώρες ιστορίας. Εάν προσθέσετε τον χρόνο που θα περάσετε να γυρνάτε στον κόσμο του παιχνιδιού και το online, τότε μιλάμε για πολλές ώρες διασκέδασης.

Απογοητευτική online εμπειρία
Το Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 προσφέρει τη δυνατότητα να συνδεθείτε online και να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας εναντίον άλλων παικτών. Στη διάθεσή σας έχετε αγώνες ranked και social, καθώς επίσης και leaderboars που ξεχωρίζουν τον κάθε παίκτη με βάση τις επιδόσεις του.

Με τόσο μεγάλο κατάλογο χαρακτήρων, σίγουρα περιμένετε ότι τα πράγματα γίνονται ενδιαφέροντα, όσο αφορά στην χρήση τους στα online modes. Από πλευράς ποικιλίας, είναι αρκετά διασκεδαστικό να δείτε πώς θα αξιοποιήσει ο καθένας τον παίκτη και τις ειδικές του δυνάμεις. Από την άλλη, όμως, παρουσιάζεται και το μεγαλύτερο πρόβλημα, γνωστό και ως spamming. Με απλά λόγια θα συναντάτε συνέχεια αντιπάλους που πραγματοποιούν τις ίδιες δυνατές κινήσεις, οι οποίες δε θα σας αφήνουν να απολαύσετε την αναμέτρηση, αλλά και θα σας εκνευρίσουν. Σε συνδυασμό με τους “κακούς” servers, όπου το lag είναι συνηθισμένο φαινόμενο, τότε τα πράγματα γίνονται ειλικρινά απογοητευτικά. Ίσως η CyberConnect2 θα μπορούσε να δώσει μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα που προϋπήρχαν σε αυτόν τον τομέα και να δημιουργήσει ένα πιο ευχάριστο online περιβάλλον.

Σταθερό στην αξία του
Το Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 έχει εκπληκτική χρωματική παλέτα, παρόμοια με εκείνη των προηγούμενων games της σειράς. Τα περιβάλλοντα έχουν σχεδιαστεί με μεγάλη λεπτομέρεια, ενώ έχει δοθεί βαρύτητα σε κύρια μέρη της ιστορίας. Ο φωτισμός και ο σχεδιασμός των χαρακτήρων θα σας εκπλήξουν στο πόσο κοντά είναι με το ομώνυμο manga. Τα cutscenes είναι πανέμορφα και πολλές φορές δε θα καταλαβαίνετε εάν παίζετε ή παρακολουθείτε ένα επεισόδιο από το anime. Οι κινήσεις των χαρακτήρων πραγματοποιούνται ομαλά και φυσικά.

Το μόνο πρόβλημα είναι η γωνία της κάμερας κατά τη διάρκεια της περιπλάνησής σας, που δε θα σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε τα πάντα γύρω σας. Το Ninja Storm 3 έχει την επιλογή να παίξετε 3D, αλλά η ενσωμάτωση αυτής της δυνατότητας δεν είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη, αλλά περισσότερο κουραστική.

Για πάντα Ιαπωνικά
Οι hardcore fans της σειράς σίγουρα δεν μπορούν να αντέξουν τους διαλόγους να μεταγλωττίζονται στα αγγλικά, καθώς γνωρίζουν ότι τα συναισθήματα και οι καταστάσεις μεταφέρονται καλύτερα στην original γλώσσα. Όσοι από εσάς επιλέξετε να απολαύσετε το Ultimate Ninja Storm 3 στα αγγλικά, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η δουλειά που έχει γίνει είναι πολύ κατώτερη από την Ιαπωνική. Τα ηχητικά εφέ κατά τη διάρκεια των μαχών είναι εντυπωσιακά και τέλεια μεταφερμένα από το anime.

Ένα περίεργο πρόβλημα εντοπίζεται, όσον αφορά στο soundtrack που χρησιμοποιείται. Στο Ultimate Ninja Storm δε γίνεται χρήση του soundtrack της σειράς, το οποίο είναι ένα και από τα καλύτερα του είδους, λόγω πνευματικών δικαιωμάτων. Αντιθέτως, η CyberConnect2 έφτιαξε εξ ολοκλήρου από την αρχή την μουσική επένδυση. Παρότι η νέα μουσική δεν έχει καμία σχέση με την πρωτότυπη, ενσωματώνεται σωστά με ότι συμβαίνει στην οθόνη σας. Μερικά όμως κομμάτια επαναλαμβάνονται λίγο παραπάνω από τα άλλα, δημιουργώντας έτσι έναν μικρό εκνευρισμό.

Εν ολίγοις
Η CyberConnect2 πήρε τα καλύτερα στοιχεία από τα προηγούμενα μέρη της σειράς και τα ένωσε σε ένα Fighting, έτοιμο να ικανοποιήσει τους πάντες. Το Adventure mode παραμένει πιστό στο anime και δημιουργεί μια εμπειρία που συνήθως δε συναντάται στα άλλα Fighting. Η χρήση ενός απλού αλλά ταυτόχρονα δύσκολου συστήματος μάχης, η εμφάνιση πολλών χαρακτήρων και τα προσεγμένα γραφικά δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για να απολαύσετε το Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3. Βέβαια απ’ την άλλη, εάν τα cutscenes ήταν μικρότερα, η επεξήγηση της ιστορίας καλύτερη για τους "νέους" της σειράς και είχε δοθεί μεγαλύτερη προσοχή στο online, τότε δε θα υπήρχε κάτι για να σας εμποδίσει να αγοράσετε το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Θετικά:
- Επικά cutscenes
- 80 χαρακτήρες
- Προσεγμένα γραφικά, όμοια με αυτά του anime
- Εντυπωσιακές μάχες
- Πολλά αντικείμενα για να ξεκλειδώσετε

Αρνητικά:
- Πάρα πολλά cutscenes
- Αδιάφορο Online
- Η χρήση άλλου soundtrack
- Side quests χωρίς νόημα

Βαθμολογία
Γραφικά: 8
Ήχος: 7.5
Gameplay: 7.5
Αντοχή: 7.5
Γενικά: 7.6

Αν είστε σκληροπυρηνικοί fans του anime και περιμένατε το κατάλληλο sequel, τότε η αναμονή σας σταματάει εδώ!

Αναστάσης Δουμουλιάκας

Keywords
naruto, ultimate, ninja, storm, naruto, ultimate, ninja, storm, fighting, anime, ιαπωνια, video, games, εταιρεία, hack, forum, site, fox, συγκεκριμένο, adventure, leaf, rpg, επηρεάζει, hero, legend, skip, system, chuck, awakening, online, lag, original, νέα, εμφάνιση, sequel, τελη κυκλοφοριας, αξια, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, η ζωη ειναι ωραια, εξτρα, η ζωη, ξανα, awakening, δυνατα, βιντεο, γωνια, δουλεια, ηγεσια, ηχος, μουσικη, ταινιες, games, rpg, αγωνες, απλα, βοηθεια, βρειτε, βρισκεται, γεγονοτα, γινει, γινεται, γινονται, γλωσσα, δαιμονες, διαστημα, δυνατοτητα, δυστυχως, δειτε, δικη, δοθει, δωσει, ευχαριστο, εφε, ευκαιρια, ευκολο, ειλικρινα, υπαρχει, ενεργεια, ενδιαφεροντα, εμφάνιση, εξελιξη, επηρεάζει, επρεπε, επιτυχια, εταιρεία, ετοιμο, ευθυνη, ζωη, ιδιο, ηρωες, ηχητικα, ιαπωνικη, κυρια, λογια, μαλλια, μηνυματα, μικρο, μορφη, μπορειτε, μυαλο, παντα, οθονη, ονομα, περιβαλλον, πηγη, πιθανοτητες, πωλησεις, ρολο, σιγουρα, συγκεκριμένο, συγκεκριμενα, συνεχεια, σειρα, σχεδια, τμημα, φαινονται, φυσικα, φημη, χρονος, ωρες, ανηκει, anime, chuck, sequel, adventure, ευχερεια, εξπερ, εμφαση, επεισοδια, φιλοι, fighting, forum, γνωσεις, hack, hero, ιδιαιτερα, lag, legend, leaf, original, παιχνιδι, πληροφοριες, site, skip, system, σωστο, online, θελω να, θεματα, υπεροχο, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα