Drakengard 3

Έρχεται τον Μάιο στην Ευρώπη αποκλειστικά στο PS3. Δείτε τo περιεχόμενο της συλλεκτικής έκδοσης. [UPDATE 4]

[Αρχική δημοσίευση: 9/10/13] Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ευρωπαϊκού PlayStation Blog το Drakengard 3 θα κυκλοφορήσει στην ήπειρό μας το 2014.

Το Drakengard 3 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούλιο από την Square Enix,

ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 19 Δεκεμβρίου. Στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου είναι γνωστό ως Drag-On Dragoon 3 και αξίζει να σημειωθεί πως στην πραγματικότητα αποτελεί το τέταρτο μέρος της ομώνυμης σειράς. Το "άτυπο" τρίτο κεφάλαιο είναι το Nier που κυκλοφόρησε το 2010 για PS3 και Xbox 360, ενώ τα δύο πρώτα μέρη είχαν βγει στο PS2. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Drakengard 3 θα διαδραματίζεται πριν από τα γεγονότα του πρώτου Drakengard, θα είναι δηλαδή prequel.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

{youtube}gCCpaXlv8ZA|500|300{/youtube}

Δείτε επίσης το πρώτο τρέιλερ του Drakengard 3 που δόθηκε στην δημοσιότητα τον Ιούλιο:

{youtube}RaJjLYpkoSI|500|300{/youtube}

Μέχρι στιγμής οι όποιες πληροφορίες για το επερχόμενο Action RPG της Square Enix είναι ελάχιστες, παρόλα αυτά έχει γίνει γνωστό ότι την ανάπτυξή του την έχει αναλάβει η Access Games, η δημιουργός του Deadly Premonition. Επιπλέον, υπεύθυνος παραγωγής είναι ο Takamasa Shiba, ο οποίος έχει εργαστεί στα προηγούμενα κεφάλαια της σειράς. Να σημειωθεί ότι την επιμέλεια των μουσικών θεμάτων την έχει αναλάβει ο Keichi Okabe. Με δεδομένο ότι η δουλειά του Ιάπωνα συνθέτη στο Nier ήταν εξαιρετική περιμένουμε τουλάχιστον ένα αντίστοιχο δείγμα γραφής και στο Drakengard 3.

[UPDATE 20/12/13] To Drakengard 3 κυκλοφόρησε χθες στην Ιαπωνία και η Αμερικανική Square Enix άδραξε την ευκαιρία παρουσιάζοντας μας τα πρώτα screenshots - τα οποία μπορείτε να δείτε στην gallery του άρθρου- από το επερχόμενο Action RPG.

To Drakengard 3 θα κυκλοφορήσει το 2014 για PS3 και θα διατεθεί ψηφιακά μέσω του PlayStation Store.

[UPDATE 5/2/14] Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της Square Enix το Drakengard 3 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 21 Μαΐου.

Το Drakengard 3 αποτελεί το prequel της ομώνυμης σειράς και ανήκει στην κατηγορία των Action RPG. Επίσης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κεντρική ηρωίδα θα μπορεί να ιππεύσει και δράκους. Να σημειωθεί ότι η παρούσα δημιουργία θα διατεθεί στην Ευρώπη αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή, ενώ αντίθετα στην Αμερική θα βγει σε retail έκδοση. Θυμίζουμε ότι το Drakengard 3 κυκλοφορεί ήδη στην Ιαπωνία από τον περασμένο Δεκέμβριο έχοντας ήδη αποσπάσει θετικές κριτικές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε στα χέρια μας, η ιστορία λαμβάνει χώρα στην Γη και έξι θέες, οι οποίες να σημειωθεί ότι είναι αδελφές, έχουν φέρει την ισορροπία στον κόσμο μέσω των τραγουδιών του. Η γαλήνη αυτή πάντως δεν θα κρατήσει για πολύ, καθώς η Zero, η γηραιότερη των θεοτήτων αποφασίζει να δολοφόνησει τα αδέλφια της με την βοήθεια ενός δράκου που ονομάζεται Mikhail. Σκοπός της ηρωίδας είναι να ανακαλύψει τα κίνητρα πίσω από τις δολοφονικές προθέσεις της Zero και να επαναφέρει παράλληλα την ειρήνη στον κόσμο.

Εν τω μεταξύ, με την ευκαιρία της ανακοίνωσης της κυκλοφορίας του Drakengard 3, η Square Enix έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ, το οποίο στην ουσία αποτελεί το εισαγωγικό cutscene του παιχνιδιού. Δείτε το:

{youtube}algjU-w7Z-o|500|300{/youtube}

[UPDATE 6/2/14] H Square Enix ανακοίνωσε την κυκλοφορία μία συλλεκτικής έκδοσης για το Drakengard 3, η οποία θα διατεθεί αποκλειστικά μέσω του αμερικανικού online store της εταιρείας σε 5000 αντίτυπα. Θυμίζουμε ότι το Drakengard 3 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη μόνο ψηφιακά, παρόλα αυτά όπως είναι γνωστό, το PS3 είναι region-free οπότε μπορείτε να προμηθευτείτε την αμερικανική retail έκδοση και να παίξετε κανονικά.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τι περιλαμβάνει η Collector's Edition του Drakengard 3, την οποία μπορείτε να δείτε επίσης στην παρακάτω φωτογραφία:

- Μία συλλεκτική αφίσα
- Το soundtrack σε CD
- Μία prequel νουβέλα
- Premium συσκευασία
- Το Drakengard 3

Επιπλέον, όσοι αποφασίσετε να την προπαραγγείλετε θα αποκτήσετε πρόσβαση στο Japanese Voice DLC, καθώς και σε δύο ακόμη DLC που θα ανακοινωθούν στις 4 Μαρτίου και τις 9 Απριλίου αντίστοιχα.

[UPDATE 2/4/2014] Η Square Enix ανακοίνωσε ότι η Collector's Edition του Drakengard 3 θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη σε μόλις 2.000 αντίτυπα, μέσω του online store της εταιρείας. Παρόλα αυτά, στην ευρωπαική έκδοση το παιχνίδι θα περιλαμβάνεται σε digital μορφή και όχι σε retail. Για την ώρα η αποστολή της συλλεκτικής έκδοσης γίνεται σε μερικές μόνο χώρες, μέσα στις οποίες δεν συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα.

To Drakengard 3 θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου για το PS3.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τι περιλαμβάνει η Collector's Edition του Drakengard 3, την οποία μπορείτε να δείτε επίσης στην παρακάτω φωτογραφία:

- Μία συλλεκτική αφίσα
- Το soundtrack σε CD
- Μία prequel νουβέλα
- Premium συσκευασία
- Το Drakengard 3

Επιπλέον, όσοι αποφασίσετε να την προπαραγγείλετε θα αποκτήσετε πρόσβαση στο Japanese Voice DLC, καθώς και σε δύο ακόμη DLC που θα ανακοινωθούν στις 4 Μαρτίου και τις 9 Απριλίου αντίστοιχα.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα