Battlefield 3: Η EA Dice κάνει ban αν ρυθμίσετε το φωτισμό σας!

Χαμός στα forums του Battlefield 3, αγχωμένοι οι χρήστες.

Ένα mod που κυκλοφόρησε πρόσφατα και πραγματοποιεί αλλαγή χρώματος στο Battlefield 3 είναι cheat, σύμφωνα με την EA Dice.

Το mod αυτό κάνει το Battlefield 3

να φαίνεται ελαφρώς πιο μπλε και ο σχεδιαστής του, Gustav Holling, το χαρακτήρισε ως cheat. Όταν ρωτήθηκε για το mod μέσω του Twitter, ο Holling απάντησε «Δεν θα χρησιμοποιούσα αυτά τα hacks αν δεν ήθελα να μου αποκλείσουν τον λογαριασμό» και όταν ερωτήθηκε για το πvς η DICE θα ξέρει ότι το mod χρησιμοποιείται, απάντησε λέγοντας «Είναι μια έκπληξη για τους cheaters που μετατρέπουν τα αρχεία του παιχνιδιού.».

Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε καλύτερα.

Watch YouTube video

Κάποιοι χρήστες του Reddit υποστήριξαν ότι έχουν ήδη αποκλειστεί λόγω της χρήσης του mod. Η συζήτηση αυτή έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στα forums του Battlefield 3 και ο moderator halninekay απάντησε με την σειρά του «Η αλλαγή των αρχείων του παιχνιδιού είναι παράνομη αφού είναι παράβαση των όρων χρήσης». Ο μεγάλος φόβος της DICE από ότι φαίνεται είναι πως αν οι modders μπορέσουν να αποκτήσουν πρόσβαση στο φίλτρο των χρωμάτων, τότε πιθανόν να βρούνε τρόπο να πειράξουν και άλλα πράγματα που μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι.

Διαβάστε το review του Battlefield 3 από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα