Ξεκίνησε και πάλι ανάπτυξη του S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Τα γρανάζια της ανάπτυξης του S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl φαίνεται ότι ξεκίνησαν να γυρίζουν και πάλι, σύμφωνα με μια ανάρτηση στο επίσημο κανάλι του παιχνιδιού στο Discord.

Ο τίτλος, ο οποίος αναπτύσσεται από το ουκρανικό studio αναπτύξης GSC Game World, είδε την ανάπτυξή του να μπαίνει στον πάγο τον Μάρτιο, μετά τη ρωσική εισβολή

στην Ουκρανία, με το studio να αλλάζει την εστίασή του για να διασφαλίσει ότι οι υπάλληλοί και οι οικογένειές τους θα επιβιώσουν.

Τώρα, όπως εντοπίστηκε από το GRYOnline και το VGC, ένας προγραμματιστής της GSC Game World με έδρα το Κίεβο απάντησε σε μια ερώτηση στην ομάδα του S.T.A.L.K.E.R. στο Discord, που ρωτούσε αν η ανάπτυξη είχε ξαναρχίσει, λέγοντας “συνεχίζεται”.

Το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl έχει προγραμματιστεί για να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2022, αλλά είναι απίθανο να μπορέσει να “πιάσει” σε αυτή την ημερομηνία κυκλοφορίας, καθώς η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη. Ωστόσο, είναι καλό να βλέπουμε ότι η ανάπτυξη της πολυαναμενόμενης συνέχειας συνεχίζεται.

The post Ξεκίνησε και πάλι ανάπτυξη του S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα