Ξεκίνησαν οι εργασίες για το DLC του Streets of Rage 4

Αλλά θα πάρει χρόνο, για να γίνουν τα “πράγματα σωστά”.

Η Dotemu προχώρησε στην επιβεβαίωση ότι το Streets of Rage 4 θα λάβει πρόσθετο περιεχόμενο, αλλά χωρίς προς το παρόν να υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα για το πότε ακριβώς θα το δούμε ή τι θα περιέχει το DLC. Θα είναι νέα επίπεδα, χαρακτήρες, skins ή όλα τα παραπάνω; Όλα είναι εικασίες. Από τη στιγμή της διάθεσής

του τον περασμένο Απρίλιο, το Streets of Rage 4 έχει τύχει παγκόσμιας αναγνώρισης (εδώ μπορείτε να διαβάσετε την δική μας κριτική), οπότε το να σχεδιάζουν οι συν-δημιουργοι του, Lizardcube και Guard Crush Games, την διάθεση ενός DLC, σίγουρα δεν προκαλεί κάποια έκπληξη.

Οι προτάσεις από τους fans μέχρι τώρα περιλαμβάνουν την επαναφορά των Zan και Roo από το Streets of Rage 3, να γίνουν playable οι εκδόσεις του νέου παιχνιδιού των Shiva και Max (οι εκδόσεις 16 bit είναι ήδη ξεκλείδωτες) ή η προσθήκη εντελώς νέων χαρακτήρων και επίπεδων.

Άλλες ιδέες περιλαμβάνουν απλούστερο περιεχόμενο όπως εναλλακτικά χρώματα ρούχων, αλλά φαίνεται ότι οι προγραμματιστές έχουν πολύ μεγαλύτερες ιδέες για το DLC, καθώς δεν υπάρχει καμιά πίεση για την κυκλοφορίας του και τα δυο studio ανάπτυξης θα αφιερώσουν όσο χρόνο θέλουν για αυτό.

"Will you add content to Streets of Rage 4?"

YES, we will but there is no ETA. You guys are awesome and deserve the best so give us time to do things right.

PS: We also answered some other questions here ? https://t.co/0yLBXc0hoa pic.twitter.com/644W2AB2Hw

— Dotemu (@Dotemu) August 26, 2020

Το Streets of Rage 4 κυκλοφορεί για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα