Τον Οκτώβριο η κυκλοφορία του Amnesia: Rebirth

Διαθέσιμο και νέο trailer για τον επερχόμενο τίτλο.

Η Frictional Games, δημιουργός του survival-horror Soma, έκανε γνωστή την ημερομηνία κυκλοφορίας του Amnesia: Rebirth, με αυτήν να έχει οριστεί εντός του επόμενου μήνα.

Ο επερχόμενος τίτλος της σουηδικής ομάδας αποτελεί συνέχεια του Amnesia: The Dark Descent, το οποίο γιορτάζει φέτος τη δεκαετή επέτειό του

από την εμφάνισή του στην αγορά τον Σεπτέμβριο του 2010. Φυσικά, στο ενδιάμεσο διάστημα κυκλοφόρησε και το Amnesia: A Machine for Pigs, που αναπτύχθηκε από το αγγλικό στούντιο ανάπτυξης "The Chinese Room". Αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Tasi Trianon, ενός νέου πρωταγωνιστή, ο παίκτης θα ταξιδέψει στην έρημο της Αλγερίας, όπου θα ζήσει μία έντονη, συναισθηματικά φορτισμένη περιπέτεια, με στοιχεία καταστροφικότητας, απελπισίας και τρόμου, καθώς εκείνος θα εξερευνά και θα καλείται να επιλύει περιβαλλοντικούς γρίφους που συναντά, εξετάζοντας τα όρια της δικής του ψυχολογικής ισορροπίας, ενώ παράλληλα θα βαδίζει προς την εξιχνίαση ενός σκοτεινού παρελθόντος στον αγώνα του για την ίδια του την επιβίωση, ψυχολογική και μη.

Όπως αναφέρει ο Thomas Grip, Creative Director στη Frictional Games, το νέο παιχνίδι πρόκειται να προσφέρει, στη θέση ενός ακόμη στοιχειωμένου σπιτιού, ένα συναισθηματικά σκληρό ταξίδι, που θα διαθέτει σημαντικά μεγαλύτερη επιρροή στην αφήγηση συγκριτικά με τις προηγούμενες προσθήκες της σειράς.

Το Amnesia: Rebirth αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου σε PlayStation 4 και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο Release Date Trailer του επερχόμενου παιχνιδιού.

pcps4
Keywords
Τυχαία Θέματα