Τα 80 εκατομμύρια αντίτυπα έφθασαν οι πωλήσεις του GTA V

Επισήμως βασιλιάς.

Τα 80.000.000 αντίτυπα έφθασε και ξεπέρασε πλέον σε πωλήσεις ο τίτλος της Rockstar σύμφωνα με την ανακοίνωση της Take-Two. Ο διευθύνων σύμβουλος της Take-Two, Strauss Zelnick δήλωσε ότι το Grand Theft Auto V έχει πουλήσει μέχρι τώρα τουλάχιστον 5 εκατομμύρια αντίτυπα επιπλέον απο την τελευταία ανακοίνωση της εταιρίας τον Φεβρουάριο, και έτσι ο "τιτάνας" GTA V έφθασε στα 80 εκατομμύρια αντίτυπα απο την στιγμή που εκδόθηκε, τον Σεπτέμβριο του 2013.

Όπως

είπε ο Zelnick: "Ο τίτλος συνεχίζει να προσελκύει και να ικανοποιει νέο κοινό, καθώς η εγκατεστημένη βάση του PlayStation 4 και του Xbox One συνεχίζει να επεκτείνεται." Αποκάλυψε επίσης στο MCV ότι οι φυσικές πωλήσεις του παιχνιδιού έχουν αξεπέραστη επιτυχία καθώς αποτελούν το 75% των πωλήσεων σε αντίθεση με το 25% που αποτελούν οι ψηφιακές πωλήσεις.

Δεν δημιουργείται, λοιπόν, έκπληξη καθώς το GTA V απέδωσε τα περισσότερα χρήματα στις απολαβές της εταιρίας και στο πρώτο τέταρτο αλλά και σε ολόκληρο το οικονομικό έτος, βοηθώντας έτσι τον κατάλογο τίτλων της Take-Two να φθάσει σε έσοδα της τάξεως των 880,7 εκατομμυρίων κατά το τελευταίο οικονομικό έτος.

pcps3ps4x360xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα