Στα 91,6 εκατομμύρια τεμάχια οι πωλήσεις του PS4

Νέα, επίσημα στοιχεία μετά τις γιορτές.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης 8 Ιανουαρίου η Sony ενημέρωσε, μέσω δελτίου Τύπου, ότι μετά από μια "δυνατή" περίοδο εορτών, οι συνολικές πωλήσεις του PlayStation 4, σε παγκόσμιο επίπεδο, ξεπέρασαν πλέον τα 91,6 εκατομμύρια τεμάχια. Συγκεκριμένα, το εν λόγω νούμερο

σημειώθηκε μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2018 ενώ οι πωλήσεις του PS4 εντός του 2018 άγγιξαν τα 5,6 εκατομμύρια τεμάχια.

Πέρα από τις πωλήσεις hardware, η Sony έδωσε στοιχεία πωλήσεων και για το Spider-man, το οποίο ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 9 εκατομμύρια τεμάχια μέχρι τις 25 Νοεμβρίου 2018, ενώ εντός της "εορταστικής περιόδου" (11/19/2018 – 12/31/2018) πωλήθηκαν 50,4 εκατομμύρια αντίτυπα παιχνιδιών (retail και digital), ανεβάζοντας τις συνολικές πωλήσεις software του PS4 στα 876 εκατομμύρια αντίτυπα.

Σε δηλώσεις του, ο John Kodera, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Sony Interactive Entertainment, ανέφερε: " Χάρη στη συνεχή υποστήριξη των οπαδών μας κατά την περίοδο των διακοπών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το PlayStation 4 έφτασε τα 91,6 εκατομμύρια τεμάχια σε παγκόσμιο επίπεδο. Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι οι μηνιαίοι ενεργοί χρήστες του PlayStation Network συνεχίζουν να εμφανίζουν ισχυρή ανάπτυξη και έχουν ξεπεράσει τα 90 εκατομμύρια από τα τέλη Νοεμβρίου του 2018. Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου στην γεμάτη πάθος κοινότητά μας σε ολόκληρο τον κόσμο και στους συνεργάτες μας, που μας βοήθησαν να πετύχουμε τα παραπάνω δύο ορόσημα. Φέτος, θα προσφέρουμε στους θεατές μας περισσότερες enhanced εμπειρίες μαζί με μια σειρά αναμενόμενων παιχνιδιών που είναι διαθέσιμα μόνο στο PlayStation 4. Καθώς κοιτάμε προς το επόμενο ορόσημο του PlayStation 4, η Sony Interactive Entertainment θα συνεχίσει να εξελίσσει και θα επεκτείνει περαιτέρω την πλατφόρμα για να προσφέρουμε τις καλύτερες interactive entertainment εμπειρίες στον κόσμο".

Αξίζει να πούμε, ότι στο δελτίο Τύπου τονίζεται πως όλοι οι αριθμοί που αναφέρονται, βασίζονται σε στοιχεία της ίδιας της SIE.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα