Πάνω από 25 τίτλοι για το PlayStation 5 βρίσκονται σε ανάπτυξη

Η Sony Interactive Entertainment έχει σε ανάπτυξη πάνω από 25 τίτλους για το PlayStation 5, με σχεδόν τους μισούς να αποτελούν νέα πνευματική ιδιοκτησία, ανέφερε ο επικεφαλής των Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios, Hermen Hulst στο Wired.

“Υπάρχει ένας

απίστευτος αριθμός ποικιλιών που προέρχονται από διαφορετικές περιοχές”, δήλωσε ο Hulst. “Μεγάλα, μικρά, διαφορετικά είδη”.

Μεταξύ αυτών των τίτλων, πολύ λίγοι έχουν ανακοινωθεί. Το Ratchet & Clank: Rift Apart της Insomniac Games θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουνίου. Το Horizon Forbidden West της Guerrilla Games και η συνέχεια του God of War του 2018 της Sony Interactive Entertainment Santa Monica Studio έχουν ανακοινωθεί για την κυκλοφορία μέσα στο 2021. Επίσης το Gran Turismo 7 από την Polyphony Digital θα κυκλοφορήσει το 2022.

Θυμίζουμε ότι η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε επίσης πρόσφατα ότι θα κάνει publish ενός triple A multiplayer τίτλου της Firewalk Studios και ενός πρωτότυπου τίτλου από την Haven Studios της Jade Reymond, κάτω από το banner των PlayStation Studios. Επίσης υπάρχει η φημολογία ότι η Naughty Dog, εργάζεται πάνω σε ένα remake του A The Last of Us.

The post Πάνω από 25 τίτλοι για το PlayStation 5 βρίσκονται σε ανάπτυξη appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα