Νέο trailer και πληροφορίες για το Division 2

Με έμφαση στο Multiplayer κομμάτι του τίτλου.

H Ubisoft συνεχίζει να ανεβάζει το "Hype" πριν την κυκλοφορία του Division 2, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα νέο trailer που δίνει περισσότερες πληροφορίες για τη γνωστή -από το πρώτο Division- "Dark Zone" αλλά και λεπτομέρειες για τις PvP αναμετρήσεις. Έτσι, έχοντας περάσει επτά μήνες απο τα γεγονότα του πρώτου τίτλου και του φονικού ιού που σάρωσε τη Νέα

Υόρκη αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο, το πεδίο δράσης έχει μεταφερθεί στην πρωτεύουσα των Η.Π.Α. Washinghon D.C. Εκεί,σε αντίθεση με ό,τι γνωρίζαμε στη Νέα Υόρκη, οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι όχι με μία αλλά με τρείς "Dark Zones", η κάθε μια με δικό της στυλ και ιστορικό υπόβαθρο.

Στο κομμάτι των PvP αναμετρήσεων το Division 2 ακολουθεί ένα πιο "παραδοσιακό" μοντέλο, με τρεις μοναδικούς χάρτες να είναι προσαρμοσμένοι για PvP χωρίς να είναι προσβάσιμοι στον ανοικτό κόσμο. Η εξέλιξη των παικτών θα είναι διαφορετική απο το υπολοιπό παιχνίδι και τo matchmaking θα είναι βασισμένο στα εκάστοτε skills των παικτών. Εκτός του trailer, η Ubisoft ανακοίνωσε και το "άνοιγμα" των εγγραφών για την beta του παιχνιδιού που θα γίνει διαθέσιμη απο τις 7 εώς 10 Φεβρουαρίου 2019 για PlayStation 4, Xbox One και PC.

Το Division 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Μαρτίου 2019 για PlayStation 4, Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα