Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών - 8/11

Κυκλοφορίες παιχνιδιών, καινούργιες ταινίες και νικητές διαγωνισμού CoD.

Έχουμε μπει πλέον για τα καλά στον τελευταίο μήνα του 2019 που περιέχει πολλές και σημαντικές κυκλοφορίες, αφού μετά την "Black Friday" της 29ης Νοεμβρίου η βιομηχανία των videogames θα μπει πια σε απόλυτο "holiday mood" και οι νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών θα είναι περιορισμένες. Ωστόσο, ο Νοέμβριος έχει πολύ υλικό να προσφέρει, ξεκινώντας δυναμικά την πρώτη του εβδομάδα με την κυκλοφορία δύο τεράστιων ονομάτων. Ο λόγος για το Death Stranding του Hideo

Kojima για το PS4, και για το Red Dead Redemption 2 της Rockstar Games, που πλέον γίνεται διαθέσιμο σε έκδοση για υπολογιστές. Και για τα δύο αυτά παιχνίδια έχει χρησιμοποιηθεί μπόλικο ψηφιακό μελάνι στα reviews του GameOver.gr, αλλά και... σάλιο στις εκπομπές και στα Live Streams που έχουμε μεταδώσει από το κανάλι μας, οπότε μπορείτε να ανατρέξετε εκεί για περισσότερες πληροφορίες.

Αυτή η εβδομάδα φέρνει ξανά κοντά μας ένα παλιό, αγαπημένο franchise. Το Need for Speed Heat το παραλάβαμε μόλις, οπότε δεν μπορούμε ακόμα να εκφέρουμε άποψη, όμως οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται για τη νέα προσθήκη στην ιστορική αυτή racing σειρά είναι ελπιδοφόρες. Στο "μέτωπο" του Switch έχουμε δύο ακόμα exclusives, με το ένα να είναι remake του πολύ καλού Layton's Mystery Journey από το 3DS, και το δεύτερο να είναι η επανεμφάνιση των δύο "αιωνίων" αντιπάλων των videogames, του Mario και του Sonic, στο επίσημο παιχνίδι των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Και όπως πάντα, οι νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών περιλαμβάνουν σωρεία από indie ή μικρότερου "βεληνεκούς" προτάσεις, όπως αυτές των Super Lucky's Tale, Valfaris, Golem και Disney Tsum Tsum Festival.

Περισσότερα για τις κυκλοφορίες παιχνιδιών αυτής της εβδομάδας, καθώς επίσης και των ταινιών που προβάλλονται στις αίθουσες αλλά και τους νικητές του διαγωνισμού Call of Duty: Modern Warfare, θα βρείτε στο video που υπάρχει στο τέλος του άρθρου.

Οι νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών

Light Fairytale: Episode 1 - PS4Just Dance 2020 - PS4/ PC/ Xbox One/ SwitchShadow of the Tomb Raider: Definitive Edition - PS4/ PC/ Xbox OneThe Lord of the Rings: Adventure Card Game - PS4/ PC/ Xbox One/ SwitchPlanet Zoo - PCReborn: A Samurai Awakens - PS4Red Dead Redemption 2 - PCAlwa's Awakening - Xbox OneAudica - PS4Football Game - PS4/ Xbox One/ Switch/ PS VitaValfaris - PS4/ Xbox OneWizards of Brandel - PC/ Xbox OneIncredible Mandy - SwitchThe Grisaia Trilogy - SwitchSuper Lucky's Tale - SwitchLayton's Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires' Conspiracy - SwitchDeath Stranding - PS4Need for Speed Heat - PS4/ PC/ Xbox OneJumanji: The Videogame - PS4/ PC/ Xbox One/ SwitchMario & Sonic at the Olympic Games - Tokyo 2020 - SwitchDisney Tsum Tsum Festival - SwitchNew Super Lucky's Tale - SwitchGolem - PS4

Keywords
Τυχαία Θέματα