Νέα καθυστέρηση για το Skull and Bones

Για πολλοστή φορά το “ταλαιπωρημένο” Skull and Bones αλλάζει την ημερομηνία διάθεσής του, από τις 9 Μαρτίου στις αρχές του οικονομικού έτους 2023-2024. Να θυμίσουμε ότι η ανάπτυξη του Skull and Bones είχε ξεκινήσει το μακρινό 2013, ως expansion του Assassin’s Creed IV: Black Flag. Η απόφαση

για τη νέα καθυστέρηση έγινε γνωστή μέσα από σχετική ανακοίνωση της Ubisoft που αναφέρει, επιπλέον, απογοητευτικά οικονομικά αποτελέσματα για το οικονομικό έτος 2022-2023.

Σύμφωνα με τα γραφόμενα της γαλλικής εταιρίας η απόφαση για την καθυστέρηση λήφθηκε προκειμένου να βελτιωθεί σημαντικά ο τίτλος, να προσφέρει μία πιο ισορροπημένη εμπειρία καθώς και για να “χτίσουν” περισσότερο ενδιαφέρον πριν την κυκλοφορία του.

Παράλληλα η Ubisoft έκανε γνωστό πως ακύρωσε την ανάπτυξη τριών παιχνιδιών,τα οποία ωστόσο δεν είχαν ανακοινωθεί, αναφέροντας πως θα στρέψει την προσοχή της στα live services και στα ήδη υπάρχοντας IPs, επιχειρώντας να τα μετατρέψει σε “μερικά από τα πιο ισχυρά της βιομηχανίας”. Ένας λόγος της μείωσης των αναμενόμενων εσόδων κρίθηκε η χαμηλότερη των προσδοκιών πορεία του Mario + Rabbids: Sparks of Hope καθώς και του Just Dance 2023.

The post Νέα καθυστέρηση για το Skull and Bones appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα