Καθυστέρηση στην κυκλοφορία του The Wolf Among Us: Season 2

Μέσα στο 2019 η διάθεσή του.

Η Telltale Games έκανε γνωστό ότι η δεύτερη Season του The Wolf Among Us θα γίνει διαθέσιμη μέσα στο 2019 και όχι στα τέλη του 2018 όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας η απόφαση για την καθυστέρηση της κυκλοφορίας οφείλεται στις θεμελιώδες αλλαγές που έγιναν σε αυτή, από την στιγμή που ο τίτλος είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Στην ανακοίνωση της εταιρείας

αναφέρεται ότι «το σημαντικότερο είναι πως έχουμε δεσμευτεί να διερευνήσουμε νέους τρόπους για να πούμε τις ιστορίες μας. Λαμβάνοντας αυτόν τον επιπλέον χρόνο, θα καταφέρουμε όχι μόνο να επικεντρωθούμε στην ποιότητα, αλλά και να πειραματιστούμε και να επαναλάβουμε για να κατασκευάσουμε κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Τελικός στόχος μας είναι να δώσουμε μια εμπειρία που αξίζει το πάθος που έχουμε δείξει σταθερά για το The Wolf Among Us, και αυτοί οι επιπλέον μήνες θα μας δώσουν το χρόνο που απαιτείται για να δώσουμε την καλύτερη δουλειά μας».

Τέλος, η Telltale υπόσχεται ότι θα έχουμε περισσότερα νέα για το The Wolf Among Us: Season 2 μέσα στη χρονιά που διανύουμε.

The Wolf Among Us 2, based on Bill Willingham’s award-winning Fables comic book series from DC’s Vertigo imprint, will now launch in 2019. Read more in our blog post: https://t.co/EOO3yev96z pic.twitter.com/p5QSmZ4Saq

— Telltale Games (@telltalegames) May 25, 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα