Και στο Switch η retail κυκλοφορία του The Walking Dead: Season 4

Έρχεται το Μάρτιο.

Αν και κυριολεκτικά πέρασε από... σαράντα κύματα για να καταφέρει να κυκλοφορήσει όπως πρέπει, η τέταρτη σεζόν του The Walking Dead θα καταφέρει να ολοκληρώσει τον κύκλο επεισοδίων της τον προσεχή Μάρτιο, προσδιορίζοντας παράλληλα και την κυκλοφορία του σε φυσική έκδοση.

Την προηγούμενη εβδομάδα έλαβε χώρα μια "διαρροή" από το Amazon, σύμφωνα με την οποία η κυκλοφορία της retail

έκδοσης για τις κονσόλες προσδιοριζόταν χρονικά για τον Μάρτιο -όπως ανέφερε σχετικά η ανακοίνωση της Skybound Entertainment, της θυγατρικής του δημιουργού της σειράς Robert Kirkman. Το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν θα γίνει διαθέσιμο και επίσημα στις 26 Μαρτίου, ενώ με βάση μια σημερινή ανακοίνωση της ισπανικής Merridiem Games, η retail έκδοση της σεζόν θα γίνει διαθέσιμη λίγες μέρες μετά. Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως στην ανακοίνωση επιβεβαιώνεται και η φυσική κυκλοφορία του παιχνιδιού για το Nintendo Switch, η τύχη της οποίας θεωρείτο αβέβαιη για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση και το σχετικό boxart στο τέλος της είδησης. Η κυκλοφορία της φυσικής έκδοσης του παιχνιδιού για PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch αναμένεται στις 29 Μαρτίου.

Telltale's The Walking Dead: The Final Season llegará en formato físico también a Nintendo Switch.

¿Podréis manteneros con vida hasta su lanzamiento?#TWDSwitch #stillnotbitten #TWDFinalSeason pic.twitter.com/DUTEgMPoYz

— Meridiem Games (@MeridiemGames) 28 Ιανουαρίου 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα