Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Half-Life: Alyx

Κοντά μας στα τέλη Μαρτίου.

Ανακοινώθηκε από τη Valve η ημερομηνία διάθεσης του πολυαναμενόμενου νέου μέρους της σειράς Half-Life, με αυτήν να ορίζεται εντός του επόμενου μήνα.

Ο λόγος φυσικά για το Half-Life: Alyx, έναν τίτλο VR shooter πρώτου προσώπου, που αναπτύσσεται και εκδίδεται από την Valve. Χρονολογικά με το timeline της σειράς, το Alyx

τοποθετείται πριν από τα γεγονότα του Half-Life 2, με τον παίκτη να αναλαμβάνει τον ρόλο της Alyx Vanc, καθώς η ίδια και ο πατέρας της, Eli, πολεμούν ενάντια της εξωγήινης εισβολής από την αυτοκρατορία Combine, που είναι γνωστή από το δεύτερο μέρος της σειράς και αποσκοπεί στην κατάκτηση νέων περιοχών, υλοποιώντας τα επεκτατικά της σχέδια.

O παίκτης θα έχει τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης με το περιβάλλον του και συμμετοχής σε αναμετρήσεις με τις εχθρικές δυνάμεις, χρησιμοποιώντας τη γνωστή συσκευή “Gravity Gun” από το Half-Life 2, προκειμένου να χειρίζεται τα διάφορα αντικείμενα που είναι διαθέσιμα στον χώρο κατά των εχθρικών χαρακτήρων. Επιπλέον, την εμφάνισή τους στο Half-Life: Alyx θα κάνουν κλασικά δομικά στοιχεία της σειράς, όπως η εξερεύνηση, η επίλυση γρίφων και το physics-based σύστημα μάχης, όλα σε ένα περιβάλλον πλήρους εικονικής πραγματικότητας.

Το Half-Life: Alyx αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 23 Μαρτίου, σε όλες τις PC-based VR συσκευές, μέσω του Steam, του ψηφιακού καταστήματος της Valve.

Keywords
Τυχαία Θέματα