Έρχονται Loot Boxes στο Call of Duty Black Ops 4

Με τη διάθεση του “Operation Grand Heist” Update.

H Treyarch αποκάλυψε ότι θα έχουμε την επιστροφή των loot boxes στο Call of Duty Black Ops 4, ως μέρος της διάθεσης του “Operation Grand Heist” Update. Το εν λόγω update είναι ήδη διαθέσιμο για το PlayStation 4,

ενώ αναμένεται να φτάσει στα Xbox One και PC σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Τα νέα loot boxes θα ονομάζονται “Cases”, και τα αντικείμενα που θα περιέχονται μέσα σε αυτά θα είναι καθαρά cosmetic και θα δεν επηρεάζουν τα στατιστικά των όπλων. Οι παίκτες θα μπορούν να κερδίσουν Cases κατά τη διάρκεια της ενασχόλησής τους με τα διάφορα multiplayer modes του τίτλου, όπως επίσης και με το battle royale του παιχνιδιού, το Blackout, αλλά θα μπορούν να τα αγοράζουν και μέσα από το Black Market.

Εκτός των νέων loot boxes, στο Black Market θα προστεθεί ένας νέος specialist, ο Outrider –o όποιος υπήρχε στο CoD: Black Ops 3-, νέοι χαρακτήρες για το Blackout, Contraband Weapons και άλλα. Οι παίκτες θα βρουν επίσης νέα αντικείμενα του Blackjack Reserve, συμπεριλαμβανομένων zombie χαρακτήρων για το Blackout, Mastercraft για το KN-57 και άλλα αντικείμενα, τα οποία μπορούν επίσης να αποκτηθούν μέσα από τα Cases.

Περισσότερα στοιχεία για το “Operation Grand Heist” Update μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Treyarch.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα