Επιβεβαιώθηκε το παράθυρο κυκλοφορίας για το The Lord of the Rings: Gollum

Και κυκλοφορία σε συστήματα τρέχουσας γενιάς.

Η Daedalic Entertainment επιβεβαίωσε το παράθυρο κυκλοφορίας του The Lord of the Rings: Gollum, καθώς και τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες του επερχόμενου παιχνιδιού, περιλαμβάνοντας σε αυτές και τα συστήματα τρέχουσας γενιάς.

Όπως ανέφερε ο Project Manager, Saide Haberstroh, το παιχνίδι δεν προοριζόταν να γίνει διαθέσιμο μόνο στις κονσόλες της επόμενης

γενιάς. Όπως γνωρίζουμε ήδη, ο νέος stealth action/ adventure τίτλος θα αποτελεί prequel της ομώνυμης σειράς βιβλίων, ως μία "narrative-driven experience", και θα λαμβάνει χώρα στη Middle Earth. Ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο του Gollum, του οποίου, όμως, θα αντικρίσουμε μία διαφορετική εκδοχή σε σύγκριση με τις ταινίες, με την ομάδα ανάπτυξης να αναφέρει ότι αρχικά ξεκίνησαν με το ίδιο άτομο που ήταν και τότε, αλλά στη συνέχεια τον εξέλιξαν με στόχο κάτι το διαφορετικό, παρατηρώντας τον ίδιο ως ανθρώπινη ύπαρξη που ήταν κάποτε, πριν έρθει η διαφθορά του από το Ένα Δαχτυλίδι.

Το The Lord of the Rings: Gollum αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC προς τα τέλη του 2021. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο Teaser Trailer του τίτλου.

pcps4xbox oneswitchPS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα