Ευχάριστα νέα για τους φίλους των Pokemon

Giveaways σε Legendary Pokemon για όλο το 2018.

Μέσα από ένα mail που λάβαμε από τον επίσημο αντιπρόσωπο της Nintendo στην Ελλάδα, CD Media, η Nintendo ανακοίνωσε ότι θα μοιράζει κάθε μήνα για όλο το 2018 διάφορα

Legendary Pokemon εντελώς δωρεάν μέσα από διάφορες συνεργαζόμενες εταιρείες. Στο τέλος της είδησης μπορείτε να δείτε μια εικόνα με τα καταστήματα στα οποία, όσοι το επιθυμούν, θα μπορούν να λάβουν τα δωρεάν Pokemon.

Η αρχή θα γίνει με τα Dialga (Pokémon Ultra Moon ή Pokémon Moon) και Palkia (Pokémon Ultra Sun ή Pokémon Sun) από τις 13 Φεβρουαρίου μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Η μέθοδος διάθεσης θα γίνεται αποκλειστικά μέσω του Mini Kiosk, όπου θα εκτυπώνεται ένας κωδικός σε απόδειξη που θα αναγράφονται οι οδηγίες εξαργύρωσης του κωδικού και θα παραδίδεται στον καταναλωτή.

Αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα της διάθεσης είναι:

Φεβρουάριος: DIALGA / PALKIAΜάρτιος: HEATRAN / REGIGIGASΑπρίλιος: RAIKOU / ENTEIΜάιος: XERNEAS / YVELTALΙούνιος: SHINY ZYGARDEΙούλιος: TORNADUS / THUNDURUSΑύγουστος: GROUDON / KYOGREΣεπτέμβριος: LATIOS / LATIASΟκτώβριος: RESHIRAM / ZEKROMΝοέμβριος: HO-OH / LUGIA3dsClick to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα