Διαθέσιμη η ενημέρωση 5.50 για το PlayStation 4

Επιτέλους, superampling για το PS4 Pro.

Διαθέσιμη πριν λίγες ώρες έγινε η νέα ενημερωση λογισμικού για το PlayStation 4, η οποία φέρνει αρκετά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις

στη κονσόλα της Sony. Το 5.50 update φέρνει τη δυνατότητα διαχείρισης του διαθέσιμου χρόνου παιχνιδιού για τα παιδιά από τους γονείς, περισσότερους τρόπους για τη διαχείριση της βιβλιοθήκης των παιχνιδιών και εφαρμογών, την επιλογή χρήσης εικόνων -όχι μόνο screenshot- σαν ταπετσαρία στην αρχική οθόνη, καθώς και το πολυαναμενόμενο, για τους κατόχους PS4 Pro, supersampling.

Ακολουθεί η περιγραφή των νέων δυνατοτήτων της κονσόλας από την ίδια τη Sony:

Διαχείριση χρόνου παιχνιδιού

Με τη συγκεκριμένη ενημέρωση επεκτείναμε τα ήδη διαθέσιμα στοιχεία ελέγχου για οικογένειες, όπως οι περιορισμοί στα παιχνίδια και τις ταινίες με ηλικιακή διαβάθμιση, τα όρια χρήσης του πορτοφολιού PSN και η πρόσβαση σε online λειτουργίες. Τώρα οι διαχειριστές της οικογένειας και οι κηδεμόνες θα μπορούν να καθορίζουν για πόση ώρα θα μπορεί να παίζει καθημερινά το κάθε μέλος της οικογένειας, καθώς και τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες που θα επιτρέπονται τα παιχνίδια, ώστε να προγραμματίζετε την ώρα του παιχνιδιού όπως σας βολεύει. Οι ρυθμίσεις μπορούν να καθοριστούν είτε απευθείας από τον λογαριασμό της οικογένειας στην κονσόλα PS4, είτε από τη φορητή συσκευή ή τον υπολογιστή μέσω της διαδικτυακής πύλης.

Προσαρμοσμένες ταπετσαρίες από USB

Προσθέστε μια προσωπική πινελιά στο PS4 σας, χρησιμοποιώντας τις δικές σας φωτογραφίες ως ταπετσαρίες για την αρχική σας οθόνη. Βρείτε την αγαπημένη σας φωτογραφία με τις γάτες σας, την πιο αστεία σας σέλφι ή ό,τι άλλο θέλετε, προσθέστε τα σε ένα στικ USB σ' έναν φάκελο με το όνομα "IMAGES" και συνδέστε το στο PS4. Για καλύτερα αποτελέσματα, οι εικόνες που επιλέγετε θα πρέπει να έχουν ανάλυση 1920x1080 για το PS4 και 3860x2160 για το PS4 Pro.

Περισσότεροι τρόποι οργάνωσης

Το λογισμικό συστήματος 5.50 προσθέτει βελτιώσεις στη βιβλιοθήκη σας, νέες δυνατότητες στο Γρήγορο μενού και καλύτερους τρόπους να διαχειρίζεστε τις ειδοποιήσεις σας.

Νέες καρτέλες και φίλτρα
Φιλτράρετε τα αποτελέσματα αναζήτησης της βιβλιοθήκης σας ανά παιχνίδια, εφαρμογές και άλλα, και ταξινομήστε όλα τα παιχνίδια στη βιβλιοθήκη σας με γνώμονα το αν είναι εγκατεστημένα στον σκληρό σας δίσκο.

Βιβλιοθήκη PlayStation Plus
Δείτε όλα τα παιχνίδια PS Plus που έχετε εγκαταστήσει στο PS4 ή έχετε προσθέσει στη βιβλιοθήκη σας για λήψη και παιχνίδι αργότερα.

Απόκρυψη παλιού περιεχομένου
Τακτοποιήστε την καρτέλα "Αγορασμένα" στη βιβλιοθήκη σας κρύβοντας το παλιό περιεχόμενο, όπως τις δοκιμές beta και τις δοκιμαστικές εκδόσεις

Διαχείριση ειδοποιήσεων
Διατηρήστε τις ειδοποιήσεις σας οργανωμένες, επιλέγοντας μία ή περισσότερες ειδοποιήσεις ταυτόχρονα και διαγράφοντάς τες μόνιμα από το PS4, ώστε ο χώρος σας να μένει καθαρός για τις λήψεις, τις προσκλήσεις σε παιχνίδια και ό,τι άλλο εμφανίζεται στη λίστα ειδοποιήσεων.

Αναβάθμιση Γρήγορου μενού

Προσαρμοσμένες λίστες φίλων:
Ανοίξτε τις προσαρμοσμένες λίστες σας από το Γρήγορο μενού για να δείτε ποιος είναι online και στείλτε μηνύματα και προσκλήσεις σε πάρτι χωρίς να χρειαστεί να διακόψετε το παιχνίδι σας.

Βελτιωμένα χειριστήρια μουσικής:
Αποκτήστε ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο πάνω στη μουσική σας, είτε ακούτε μέσω Spotify είτε από τον αναπαραγωγό πολυμέσων PS4.

Supersampling με το PS4 Pro

Απολαύστε τα βελτιωμένα παιχνίδια PS4 Pro σε ακόμα πιο εκθαμβωτική λεπτομέρεια όταν παίζετε σε τηλεόραση χωρίς δυνατότητα 4K. Η νέα λειτουργία Supersampling για PS4 Pro αναγνωρίζει την υψηλότερη ανάλυση του παιχνιδιού και τη χρησιμοποιεί σε ορισμένα παιχνίδια για να προσφέρει πιο ομαλές καμπύλες, πιο ευκρινή άκρα και μεγαλύτερη λεπτομέρεια όταν κάνει downscaling σε τηλεόραση χωρίς δυνατότητα 4K.

Οικογενειακοί λογαριασμοί

Περισσότερος έλεγχος για τους γονείς και τους κηδεμόνες
Ρυθμίστε έναν λογαριασμό διαχειριστή οικογένειας και θα μπορείτε να επιβλέπετε ό,τι παίζουν, παρακολουθούν και κάνουν στο διαδίκτυο τα μέλη της οικογένειάς σας, μέσω των βελτιωμένων ρυθμίσεων οικογενειακού λογαριασμού.
Με την αντικατάσταση της προηγούμενης ρύθμισης κύριου/δευτερεύοντος λογαριασμού, μπορείτε πλέον να διαχειρίζεστε ξεχωριστά τα παιχνίδια και τις ταινίες με περιορισμό ηλικίας, να ελέγχετε τις δαπάνες από το πορτοφόλι PSN, να περιορίζετε την πρόσβαση στα προγράμματα περιήγησης και στο διαδίκτυο και πολλά άλλα.

Πύλη ιστού για οικογενειακούς λογαριασμούς
Μαζί με την κυκλοφορία των Οικογενειακών λογαριασμών, πλέον μπορείτε να συνδέεστε σε μια πύλη ιστού και να διαχειρίζεστε τα δικαιώματα των οικογενειακών μελών στο PS4 από το PC, το smartphone ή από το μενού ρυθμίσεων PS4.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα