Αρχές του 2020 το The Outer Worlds στο Switch

Ενώ η Take Two δηλώνει ευχαριστημένη από την εμπορική πορεία του τίτλου.

Η μητρική εταιρεία της Private Division -publisher του The Outer Worlds-, Take-Two Interactive έδωσε μια πιο συγκεκριμένη περίοδο κυκλοφορίας για την έκδοση του τίτλου στο Nintendo Switch.

Ήδη γνωρίζαμε ότι το πρόσφατο RPG της

Obsidian Entertainment είχε προγραμματιστεί να γίνει διαθέσιμο στην υβριδική κονσόλα της Nintendo μέσα στο 2020, αλλά μέσα από το πρόσφατο financial earning call της Take-Two με τους επενδυτές, διευκρινίστηκε ότι ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στo Switch κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2020. Θυμίζουμε ότι το οικονομικό έτος 2020 της Take-Two, "τρέχει" μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020, κάτι που σημαίνει ότι οι κάτοχοι Switch θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο κόσμο του The Outer Worlds στις αρχές του 2020.

Παράλληλα, ευχάριστες ειδήσεις έρχονται σχετικά με την μέχρι τώρα πορεία του τίτλου, με τον πρόεδρο της Obsidian, Karl Slatoff, να δηλώνει ευχαριστημένος και να αναφέρει το δημιούργημα τους ως “a critical and commercial success” ενώ ο chief executive officer της Take Two, Strauss Zelnick, σε πρόσφατο Q&A και με αφορμή σχετική ερώτηση, ανέφερε πως παρά το γεγονός ότι ο τίτλος κυκλοφόρησε πρόσφατα, ήδη ξεπερνά κριτικές και εμπορικές προσδοκίες. Ελπιδοφόρα λοιπόν τα νέα για το νεότερο πόνημα της Obsidian, που φαίνεται να αποκτά καλό momentum μπαίνοντας στην περίοδο των Χριστουγέννων.

Το The Outer Worlds κυκλοφορεί για Xbox One, PlayStation 4 και PC.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα