Αρχές Δεκεμβρίου η διάθεση του Twin Mirror

Αdventure της Dontnod, με επιρροές από τη σειρά Twin Peaks.

Η δημιουργός των Vampyr και Life is Strange, Dontnod, ανακοίνωσε ότι έχει προγραμματίσει να κυκλοφορήσει το Twin Mirror τον ερχόμενο Δεκέμβριο, φέρνοντας το πολυαναμενόμενο narrative-driven adventure τίτλο, με επιρροές από την τηλεοπτική σειρά Twin Peaks, στις οικιακές κονσόλες και ηλεκτρονικούς

υπολογιστές. Εκτός της παραπάνω ανακοίνωσης, η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay trailer για τον τίτλο, στο οποίο μπορούμε να δούμε το Mind Palace του πρωταγωνιστή, Sam Higgs.

Ο Sam είναι ένας πρώην ερευνητής-δημοσιογράφος, που χάρη στις αναλυτικές δεξιότητες που προέρχονται από το παλιό του επάγγελμα (που απεικονίζονται μέσα στο παιχνίδι μέσω του Mind Palace), μπορεί να ανακαλύψει πολλές πτυχές της προσωπικότητάς του, κάνοντας διάφορες επιλογές και ακολουθώντας ενδείξεις στην προσπάθειά του να αποκαλύψει την αλήθεια. Το Mind Palace είναι ένας ασφαλής χώρος, όπου ο Sam μπορεί να είναι ο αληθινός του εαυτός χωρίς την πίεση του να κριθεί, ενώ θα αποτελεί έναν κεντρικό μηχανισμό του Twin Mirror.

Στο Twin Mirror οι παίκτες θα μπορέσουν να "ξαναζήσουν" το παρελθόν του Sam κατά τη διάρκεια κάποιων αναδρομών, παρακολουθώντας δραματικά γεγονότα και αντιμετωπίζοντας φαντάσματα από το παρελθόν του.

Το Twin Mirror θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC την 1η Δεκεμβρίου, με τις ψηφιακές προπαραγγελίες του τίτλου να προσφέρουν το soundtrack ως μπόνους. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το νέο gameplay trailer.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα