Ακύρωση μιας σειράς videogame projects από τη Wizards of the Coast

Η Wizards of the Coast, publisher των Dungeons & Dragons και Magic: The Gathering, προχώρησε στην ακύρωση «τουλάχιστον πέντε video game projects», σύμφωνα με μια αναφορά του Bloomberg.

Η

εταιρεία “επένδυσε” πρόσφατα στο χώρο των video games, κυκλοφορώντας πέρυσι το co-op action-RPG Dark Alliance ενώ η νέα μεγάλη της κυκλοφορία, το άκρως αναμενόμενο Baldur’s Gate 3, πρόκετια να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Αύγουστο. Ωστόσο, το Bloomberg αναφέρει ότι η εταιρεία έχει ακυρώσει τουλάχιστον πέντε από τα μη ανακοινωμένα video game projects της, συμπεριλαμβανομένων projects που βρίσκονται σε ανάπτυξη από εξωτερικά studio, οπως η Otherside Entertainment και η Hidden Path Entertainment.

Η Wizards of the Coast δημοσίευσε μια δήλωση στο Bloomberg αναφέροντας ότι παραμένει «δεσμευμένη στην ανάπτυξη ψηφιακών παιχνιδιών» και ότι έχει κάνει κάποιες αλλαγές στο μακροπρόθεσμο χαρτοφυλάκιο της, έχοντας ως στόχο να επικεντρωθεί σε τίτλους που ευθυγραμμίζονται στρατηγικά με τη διεύρυνση του κοινού της με νέους τρόπους.

Σύμφωνα με το Bloomberg, αυτές οι ακυρώσεις έχουν οδηγήσει λιγότερους από δεκαπέντε εργαζόμενους της Wizards of the Coast να χάσουν τις δουλειές τους, ενώ όσοι έχουν απολυθεί θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για νέους ρόλους εντός της εταιρίας. Εντούτοις, τα εξωτερικά studio ανάπτυξης που αναφέρθηκαν προηγουμένως, όπως η Otherside και η Hidden Path, είναι πιθανό να επηρεαστούν σε μεγάλο βαθμό από την ακύρωση των τίτλων.

The post Ακύρωση μιας σειράς videogame projects από τη Wizards of the Coast appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα