UK charts: Πρώτη θέση για το νέο Call of Duty

Αυξημένες κατά 57% οι πωλήσεις σε σχέση με το Infinite Warfare.

Το Call of Duty επέστρεψε στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο -εκεί που όλα ξεκίνησαν- και φαίνεται ότι αυτή η αλλαγή ήταν δυνατή για να πείσει τους παίκτες και όχι μόνο να κατακτήσει την πρώτη θέση στον πίνακα των τίτλων με τις περισσότερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και να αυξήσει τις πωλήσεις του κατά 57% σε σχέση με το αμφιλεγόμενο περσινό Infinite

Warfare. Βέβαια τα έσοδα από τις πωλήσεις της πρώτης εβδομάδας είναι κατά 21% αυξημένα, ποσοστό μικρότερο από ότι θα περίμενε κανείς, όμως αυτό οφείλεται στο ότι αρκετοί αγοραστές του Infinite Warfare προτίμησαν τις ακριβότερες εκδόσεις του για να αποκτήσουν πρόσβαση στη remaster έκδοση του Call of Duty 4: Modern Warfare.

Στη δεύτερη θέση της λίστας βρίσκεται ο νικητής της προηγούμενης εβδομάδας, το Assassin's Creed Origins, με το Super Mario Odyssey να πέφτει λίγο χαμηλότερα στην 4η θέση. Στην 5η θέση του πίνακα κατάφερε να κρατηθεί για ακόμη μία εβδομάδα το Gran Turismo Sport ενώ το Wolfenstein II βρέθηκε στη 6η θέση του πίνακα. Παράλληλα Αυτή την εβδομάδα επέστρεψαν στη λίστα άλλοι τρεις racing τίτλοι, τα Forza Motorport 7, Forza Horizon 3 και Mario Kart 8 Deluxe. Μετά από πάρα πολλές εβδομάδες συνεχόμενης παρουσίας, το Grand Theft Auto V βρέθηκε εκτός δεκάδας, στη 11η θέση της λίστας, ενώ από τη δεκάδα απουσιάζει και το Destiny 2, το οποίο κατρακύλησε στη 14η θέση, πίσω από το Rainbow Six: Siege. Τέλος η δεύτερη νέα κυκλοφορία της εβδομάδας, το Spintires: Mudrunner, ξεκίνησε από την 24η θέση της λίστας.

Αναλυτικά η δεκάδα των τίτλων με τις περισσότερες πωλήσεις για την προηγούμενη εβδομάδα:

Call of Duty: WWII (Activision)Assassin's Creed Origins (Ubisoft)FIFA 18 (EA)Super Mario Odyssey (Nintendo)Gran Turismo Sport (Sony)Wolfenstein II: The New Colossus (Bethesda)Forza Motorsport 7 (Microsoft)Mario Kart 8 Deluxe (Nintendo)Forza Horizon 3 (Microsoft)Middle-earth: Shadow of War (Warner Bros. Interactive)

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα