Phil Spencer: Το μέλλον του Xbox δεν είναι μόνο μία κονσόλα

"Το gaming πρέπει να φτάσει το επίπεδο του Netflix..."

Ακόμη μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Phil Spencer, υπεύθυνος του τμήματος Xbox της Microsoft, στην ιστοσελίδα Wired. Σε αυτή αναφέρθηκε στο μέλλον του Xbox και στο πως αυτός το φαντάζεται με τις κονσόλες να μην είναι στο επίκεντρο.

Όπως

έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, η κύρια μάχη του Spencer και του Xbox δεν έχει αντίπαλο την Sony ή την Nintendo, αλλά το πως οι 2 δισεκατομμύρια gamers επιλέγουν να καταναλώνουν το ψηφιακό τους περιεχόμενο. Η κυκλοφορία του Series X θα έρθει να συμπληρώσει τα Project xCloud και Xbox Play Anywhere ώστε να καλυφθεί το μεγαλύτερο ποσοστό των gamers. Όπως αναφέρει ο Spencer, δύο άτομα μπορούν να βλέπουν Netflix και να συζητούν για το υλικό που παρακολουθούν χωρίς ο ένας να ξέρει τι συσκευή χρησιμοποιεί ο άλλος. "Θέλω το gaming να εξελιχθεί στο ίδιο επίπεδο", τόνισε.

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Spencer τονίζει πως το Xbox Series X και η φιλοσοφία "παίζω παντού σε ότι συσκευή θέλω" είναι συμπληρωματικά και δεν θα κανιβαλίσει το ένα την πορεία του άλλου. Κύριος πυλώνας για το μέλλον θα είναι το που θέλει ο ίδιος ο παίκτης να παίξει. Φυσικά, τα παραπάνω είναι απόλυτα λογικά για μία εταιρία σαν την Microsoft. Περισσότεροι τρόποι να παίξει κάποιος, σημαίνει αυτόματα περισσότεροι υποψήφιοι πελάτες για τις υπηρεσίες της εταιρίας.

Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα