Το νέο T-shirt του Καγουάι Λέοναρντ είναι μόνο για σαράβαλες καρδιές

16:37 10/2/2020 - Πηγή: Contra

Το ξέρεις ήδη, το έχεις διαβάσει εδώ δηλαδή, πως ο Καγουάι Λέοναρντ ποτέ του δεν θα γελάσει, ποτέ του δεν θα κλάψει και αυτό το ανέκφραστο πρόσωπο του έχει σοβαρό λόγο να στερείται εκφράσεων. Σήμερα προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να μεταμορφώσει τους Λος Άντζελες Κλίπερς σε ομάδα πρωταθλητισμού, ένα εγχείρημα που δεν το λες και παιχνιδάκι. Επίσης, ο κάτοχος του περσινού πρωταθλήματος δεν ξεχνά ποτέ τη συνεργασία του με γνωστό brand sneakers και αθλητικού ρουχισμού (New Balance), στο οποίο παρέχει σε αρκετές

περιστάσεις το απόλυτα ανέκφραστο πρόσωπό του και το ρομποτικό, οριακά τρομακτικό γέλιο του, που χαρίζει απλόχερα μίνι εγκέλαδους στη γη και υπάρχουν φήμες ότι μπορεί να προκαλέσει απόλυτη παγομάρα στους γύρω του. Κάπου εδώ όμως πρέπει να σταματήσουν οι περιγραφές της φυσιογνωμίας του Λέοναρντ, για να θαυμάσουμε αυτό:

"Νο emotions are emotions. Don' t be mad" = "Η απουσία συναισθημάτων, είναι κι αυτή ένα συναίσθημα. Μην τρελαίνεσαι".

Το SBNation σύγκρινε την παραπάνω φράση με τη δουλειά του φιλοσόφου-ψυχολόγου Γουίλιαμ Τζέιμς, ο οποίος στις μελέτες του ανέλυσε την περιπλοκότητα των συναισθημάτων που εκφράζονται από τον ψυχισμό του εκάστοτε ανθρώπου, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι δεν είναι εφικτό να φτιάξουμε 'κουτάκια' για να ορίσουμε με ακρίβεια κάθε συναίσθημα. Εμείς θα τολμήσουμε να κοιτάξουμε τον Λέοναρντ στα μάτια -και στη στάμπα του t-shirt- και να εκλάβουμε αυτό το μήνυμα ως μια δήλωση-απάντηση του ίδιου του σταρ προς όσους σαρκάζουν τις συναισθηματικές αντιδράσεις του. Με τον δικό του τρόπο, τους απαντά: "Έχω κι εγώ καρδιά, πονάω κι εγώ όπως εσείς. Πονάω για μένα, μόνο εγώ και ο εαυτός μου". Μαζί σου Καγουάι, σαν κάτι σαράβαλες καρδιές στο τσίρκο της αγάπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα