Το Μουντιάλ του '10 ενώνει για πάντα Σακίρα - Πικέ και Καρμπονέρο - Κασίγιας

11:23 3/10/2022 - Πηγή: Contra

Τέσσερις άνθρωποι, δύο σχέσεις, δύο οικογένειες και τόνοι μελανιού έχουν χυθεί σε αθλητικά και σκανδαλοθηρικά Μέσα για να γραφτούν τόμοι ολόκληρη για τη ζωή των Ζεράρ Πικέ - Σακίρα και Κασίγιας - Καρμπονέρο.

Οι δύο πρώτοι έμοιαζαν να ζουν ειρηνικά με την Κολομβιανή να έχει βάλει στην άκρη τη σπουδαία καριέρα της για να στηρίξει μετακομίζοντας στην Βαρκελώνη τη ζωή και την πορεία του κεντρικού αμυντικού της Μπαρτσελόνα.

Θυελλώδης ήταν και η σχέση των δύο Ισπανών. Ο θρύλος της Ρεάλ έφτασε σε σημείο να κατηγορηθεί από τα μίντια σαν ο "ποντικός" των αποδυτηρίων, δηλαδή αυτός που

μετέφερε τα εσωτερικά θέματα των Μαδριλένων στη δημοσιογράφο σύζυγό του.

Τα ζευγάρια αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Πρώτα ο Κασίγιας με την Καρμπονέρο και τελευταία η Σακίρα με τον Πικέ. Μερικές ημέρες αργότερα ο στόπερ της Μπάρτσα φέρεται να έχει βρει παρηγοριά, ενώ γράφτηκε πως ο πρώην τερματοφύλακας της Πόρτο είναι ζευγάρι με την εκθαμβωτική Κολομβιανή. Κι όλα αυτά για ένα follow κι ένα follow back.

Εν τέλει ο Κασίγιας βγήκε και διέψευσε το σενάριο και το σίριαλ έληξε από τους τίτλους αρχής.

Πάντως, Κασίγιας - Καρμπονέρο και Σακίρα - Πικέ έχουν κάτι κοινό ως ζευγάρια, ερωτευμένοι κατά το παρελθόν και γονείς. Το Παγκόσμιο Κύπελλο του '10 αποτέλεσε για τους τέσσερις κομβικό.

Στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του επίσημου τραγουδιού της διοργάνωσης που ερμήνευσε η Σακίρα έγινε η γνωριμία της με τον Πικέ, ενώ ο Κασίγιας σε live σύνδεση μετά από την κατάκτηση του τροπαίου φίλησε την Σάρα κι έκανε γνωστή τη σχέση τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα