Τα μόνα προϊόντα περιποίησης που χρειάζεται ένας άντρας φέτος το καλοκαίρι

11:56 21/8/2020 - Πηγή: Contra

Έχετε τις ερωτήσεις; Έχουμε τις απαντήσεις και στο θέμα ανδρική περιποίηση.

Ο δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός, Ambassador της με τη νέα σειρά Men Expert από τη L'Oréal Paris έκανε για ένα βράδυ Takeover στο Instagram account

του Oneman.gr και συμμετείχε σε μία μοναδική Instagram live συζήτηση για την ανδρική περιποίηση με τον Χρήστο Χατζηιωάννου.

View this post on Instagram

A post shared by Oneman.gr (@onemangr) on Jul 24, 2020 at 11:59am PDT

Τι είπαν; Πολλά και διάφορα για την ανδρική περιποίηση και τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να λύσεις τα δικά σου θέματα. Το ακόμα καλύτερο είναι η χρονική συγκυρία στην οποία έγινε αυτή η κουβέντα, ακριβώς γιατί ήρθε σε ένα σημείο που το σώμα μας και η επιδερμίδα μας φωνάζει “υποφέρω” από τις κλιματικές συνθήκες.

Πάμε να δούμε τι συζητήθηκε σχετικά με τις έντονες συνθήκες του καλοκαιριού ώστε να ξέρεις κι εσύ πώς να περιποιείσαι την επιδερμίδα σου αλλά και ποια είναι τα απολύτως απαραίτητα για να πάρεις μαζί σου στις διακοπές.

Έχω βαρεθεί να αχρηστεύονται τα πουκάμισά μου το καλοκαίρι. Όλοι ευαγγελίζονται ότι τα αποσμητικά τους δεν αφήνουν λεκέδες. Δεν ξέρω. Έχει διαφορά από άνθρωπο σε άνθρωπο;

Δεν έχεις βρει τη λύση γιατί δεν έχεις δοκιμάσει το προϊόν που σου προτείνω. Γιατί κι εγώ έχω θέμα με τον ιδρώτα και τα σημάδια που αφήνει οπότε παίρνω πάντα μαζί μου το συγκεκριμένο ακόμα και στις διακοπές και ξενοιάζω. Είναι το Shirt Protect Roll-On (υπάρχει και σε spray) Αποσμητικό κατά των λεκέδων. Θα ξεχάσεις πραγματικά τους λεκέδες στα ρούχα σου, αν έχεις θέμα με μεγάλη εφίδρωση. Υπάρχουν πραγματικά πάρα πολλές επιλογές στα αποσμητικά. Από το Invisible Roll-On με 96ωρη δράση στο Invisible αποσμητικό spray επίσης με 96 ώρες δράση. Στην σειρά Men Expert θα βρεις πραγματικά αυτό που σου ταιριάζει χάρη στη μεγάλη ποικιλία.

Πώς μπορεί να προστατευτεί μια ευαίσθητη επιδερμίδα το καλοκαίρι; Τώρα το καλοκαίρι, νιώθω το δέρμα μου συχνά ξηρό και σαν καμμένο από τον ήλιο. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;

Το καλοκαίρι οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες γιατί το δέρμα αφυδατώνεται πιο εύκολα. Πρέπει να έχουμε την κρέμα ενυδάτωσης και πρωί και βράδυ αλλά και στην παραλία να μην ξεχνάμε το αντηλιακό. Θα πρέπει αναγκαστικά το καλοκαίρι να προσέχουμε περισσότερο και να μην αφήνουμε το δέρμα να αφυδατώνεται.

Για εμάς που έχουμε μακριά μαλλιά και περνάμε μισή ώρα στο λούσιμο δεν λέτε τίποτα.

Υπάρχει το Barber Club Gel Καθαρισμού 3 σε 1 από τη σειρά Men Expert της L'Oréal Paris το οποίο καθαρίζει τα μαλλιά, τα περιποιείται, βοηθά και την επιδερμίδα κάτω από το τριχωτό και φυσικά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στα γένια σου και στο πρόσωπό σου συνολικά. Είσαι καλυμμένος. Πραγματικά, ένα προϊόν που κάνει για όλα και βολεύει. Πανεύκολο.

Στις διακοπές δεν θέλω να κουβαλάω ολόκληρη τσάντα με προϊόντα. Πες μου τα απολύτως απαραίτητα.

Αρχικά υπάρχει το Barber Club Gel Καθαρισμού 3σε1 από τη σειρά Men Expert της L'Oréal Paris το οποίο περιποιείται μαλλιά, πρόσωπο και μούσια μαζί! Πραγματικά ιδανικό για κάθε ταξίδι. Από κει και πέρα, μία ενυδατική, ένα αποσμητικό και είσαι έτοιμος για διακοπές. Μπορείς φυσικά να έχεις όλα τα προϊόντα περιποίησης μαζί σου αλλά σου δίνω μία εναλλακτική που θα σε βοηθήσει πραγματικά να έχεις μόνο όσα χρειάζεσαι απαραίτητα.

Ποια είναι η δική σου πρωινή ρουτίνα περιποίησης;

Ό,τι περιποίηση κάνω, την κάνω το πρωί. Παλαιότερα είχα στο μυαλό ότι είναι κουραστικό να φροντίζεις την επιδερμίδα σου. Όταν όμως ξεκίνησα να περιποιούμαι τον εαυτό μου τακτικά, είδα πόσο εύκολο και πόσο απαραίτητο είναι να το κάνει ο καθένας αυτό. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που είμαστε λίγο πιο χαλαροί αλλά και το χειμώνα, αξίζει να ξυπνάμε 5 λεπτά νωρίτερα για τον εαυτό μας. Με το που σηκώνομαι χρησιμοποιώ ένα gel καθαρισμού για το πρόσωπο από την σειρά Men Expert, το Hydra Energetic Wake Up Effect. Στη συνέχεια έχω βάλει στη ζωή μου και την ενυδάτωση, η οποία είναι απαραίτητη όσο περνάνε τα χρόνια. Μετά το gel καθαρισμού λοιπόν χρησιμοποιώ μια κρέμα ενυδατική ή ένα booster.

Καταλαβαίνω τι σημαίνει ενυδατική αλλά το booster είναι άγνωστη λέξη. Μπορείς να βοηθήσεις;

Ούτε εγώ ήξερα, για τους άνδρες είναι μία σχετικά άγνωστη λέξη. Μιλάμε για ένα booster ενυδάτωσης και η διαφορά του από μια απλή κρέμα ενυδάτωσης είναι ότι απορροφάται πολύ πιο γρήγορα και πιο εύκολα από την επιδερμίδα, δημιουργώντας μια διαφορετική αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης. Κάποιοι έχουν και πρόβλημα με τα κρεμώδη, δεν τους αρέσει να τα χρησιμοποιούν οπότε προτιμούν το gel. Οι υφές σε όλα τα προϊόντα της σειράς Men Expert από τη L'Oréal Paris είναι άλλωστε πολύ ανάλαφρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα