Πώς το WWΕ βγάζει νοκ άουτ τον πανικό του κορονοϊού

15:25 12/3/2020 - Πηγή: Contra

O κορονοϊός είναι μια πανδημία που μας αφορά όλους, μια σκληρή δοκιμασία για την οικονομία, τον τουρισμό, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τις πάσης φύσεως κοινωνικές εκδηλώσεις και προπάντων την παγκόσμια υγεία. Σήμερα, ελάχιστες αθλητικές αναμετρήσεις ανά τον κόσμο διεξάγονται παρουσία φιλάθλων και παράλληλα, ένα κύμα αναβολών και ακυρώσεων πλήττει τις πιο λαοφιλείς αθλητικές διοργανώσεις, όπως το Champions League του

ποδοσφαίρου ως τη Euroleague του μπάσκετ. Το WWE από την πλευρά του, με σεβασμό στις τρέχουσες εξελίξεις και στα μέτρα αυστηρού περιορισμού των συναθροίσεων που λαμβάνονται ανά τον κόσμο, εξετάζει μια λύση για τη διεξαγωγή των επόμενων τουρνουά, που δείχνει απλή και έξυπνη.

Τα πράγματα έχουν ως εξής: το επόμενο SmackDown event πρόκειται να γίνει αύριο, στο γήπεδο 'Little Ceasar's Arena' του Ντιτρόιτ. Πρόκειται για έναν χώρο που μπορεί να στεγάσει μέχρι 12.000 θεατές. Μέχρι στιγμής, το SmackDown event δεν έχει ακυρωθεί επίσημα, όμως κάτι τέτοιο φαίνεται πως ήδη έχει αποφασιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου wrestling Μάικ Τζόνσον, το event αναμένεται να διεξαχθεί όχι στο Ντιτρόιτ, αλλά στο προπονητήριο του WWE στο Ορλάντο. Η μετάδοσή του θα γίνει όπως έχει προγραμματιστεί, χωρίς όμως να προβλέπεται παρουσία θεατών. Σίγουρα, το θέαμα ενός αγώνα wrestling χωρίς θεατές θα είναι πρωτόγνωρο, αλλά προηγείται η ασφάλεια και η υγεία όλων.

Σε μια εποχή που ο συλλογικός πανικός κι η αβεβαιότητα βαδίζουν χέρι-χέρι κι ενώ ήδη ο κομισιάριος του NBA, Ανταμ Σίλβερ, έχει βάλει 'λουκέτο' στη Λίγκα για ένα μήνα, ο Βινς ΜακΜάχον δεν θα μπορούσε να μην αντιμετωπίσει με σοβαρότητα τις εξελίξεις γύρω από τον κορονοϊό. Το ξέρει και ο ίδιος πως η υπευθυνότητα από την πιθανότητα ενός screwjob, βρίσκονται μια καλή απόφαση μακριά.

Keywords
Τυχαία Θέματα