Οι μάσκες των παικτών του Ολυμπιακού και οι δύο που δεν φορούσαν

17:07 5/8/2020 - Πηγή: Contra

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε νωρίς το πρωί της Τετάρτης με τελικό προορισμό το Γουλβερχάμπτον. Εκεί ο σύλλογος θα διεκδικήσει το όνειρό του, την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League και την παρουσία του στο Final 8 της Κολονίας. Όπως ήταν φυσικό, στο 'Ελευθέριος Βενιζέλος' τα μέλη της αποστολής υποβληθηκαν σε ελέγχους για να τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ταξιδιού.

Ένα

εκ των μέτρων κατά του κορονοϊού είναι και η μάσκα, την οποία φορούσαν παίκτες, προπονητές και λοιπά επιτελεία των πρωταθλητών Ελλάδας. Η συντριπτική πλειονότητα εξ αυτών προτίμησε μια μάσκα του Ολυμπιακού. Το επίσημο αξεσουάρ των 'ερυθρολεύκων' είναι λευκό και στα δεξιά βρίσκεται το σήμα του συλλόγου. Ωστόσο, υπήρχαν οι εξαιρέσεις, όπως ο Αχμέντ Χασάν που φόρεσε μια μαύρη υφασμάτινη μάσκα, ο Κριστιάν Καρεμπέ με μία γαλάζια και ο Πέδρο Μαρτίνς με μια μάσκα... νοσοκομείου.

Τέλος, δεν έλειψαν και οι περιπτώσεις παικτών που καταπάτησαν (πιθανόν στιγμιαία) τα μέτρα και 'συνελήφθησαν' από τον φωτογραφικό φακό της Eurokinissi να μη φορούν μάσκα. Ο λόγος για τους Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Βασίλη Σουρλή.

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τη Γουλβς το βράδυ της Πέμπτης (22:00, Cosmote Sport 1 HD), στη ρεβάνς του 1-1 στο 'Γεώργιος Καραϊσκάκης. Η αποστολή αποτελείται από τους Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκη, Καφού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνη, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καραργύρη, Λοβέρα, Καμαρά, Μαρτίνη, Μασούρα, Παπαδόπουλο, Ραντζέλοβιτς, Σεμέδο, Σουρλή, Τοροσίδη, Τσιμίκα, Τζολάκη, Βαλμπουενά και Ξενιτίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα