Ο παίκτης με το πιο δυνατό σουτ του κόσμου πήρε 100 εκατ. και έμεινε ελεύθερος

09:21 10/12/2020 - Πηγή: Contra

Η ποδοσφαιρική περιπέτεια του Χουλκ στην Κίνα φαίνεται πως έλαβε τέλος. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Σανγκάη ΣΙΠΓΚ έπειτα από 4,5 χρόνια και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, διατεθειμένος να κάνει μεγάλες θυσίες για να επανέλθει στην ευρωπαϊκή ελίτ.

Ο 34χρονος επιθετικός απέρριψε την πρόταση ανανέωσης του συλλόγου του και, σύμφωνα με την πορτογαλική Record, εξετάζει όλες τις επιλογές, χωρίς να θέτει πλέον το οικονομικό ως προτεραιότητα. Τα 22.000.000 ευρώ με τα οποία αμειβόταν τον χρόνο

στην Κίνα γέμισαν τον τραπεζικό λογαριασμό του και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πλέον είναι διατεθειμένος να δεχθεί 'ψαλίδι' ακόμα και ύψους 90%, αν το επόμενο πρότζεκτ τον ικανοποιεί.

Ύστερα από 76 γκολ σε 145 αγώνες στην Κίνα, ο άλλοτε διεθνής με την εθνική Βραζιλίας αποτελεί έναν παίκτη-ευκαιρία για αρκετούς συλλόγους. Με δεδομένες τις μικρές οικονομικές απαιτήσεις του, που πιστεύεται ότι δεν ξεπερνούν τα 2.700.000 ευρώ τον χρόνο, έχει γίνει πόλος έλξης για ομάδες από παντού.

"Ακούω πολλές προτάσεις από τη Βραζιλία και διάφορα μέρη από την Ευρώπη. Από Τουρκία, Πορτογαλία, Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, ακόμα κι από την Κίνα. Κάθε μέρα φτάνουν νέες προτάσεις", εξηγεί ο ίδιος για το μέλλον του.

Ο πρώην επιθετικός της Πόρτο και της Ζενίτ, που φημίζεται για το παντοδύναμο σουτ του και ο οποίος σε 564 αγώνες σε διασυλλογικό επίπεδο έχει σημειώσει 303 γκολ, κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και ένα super cup στην Κίνα από το 2016, όταν πήρε μεταγραφή από τη Ζενίτ στην ομάδα της Σανγκάης για περίπου 50.000.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα