Ο παίκτης Δ' Εθνικής που χάζεψε στις ντρίμπλες τον Κριστιάνο Ρονάλντο

13:01 10/5/2020 - Πηγή: Contra

Στα μισά της σεζόν 2004-2005, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν μια ομάδα που είχε ανάγκη από μια ένεση αυτοπεποίθησης, από κάτι απρόσμενα θετικό, ώστε να κατάφερνε να βρεθεί ξανά εντός στόχων. Στο τέλος, η ομάδα του Άλεξ Φέργκιουσον έμεινε χωρίς τίτλο στην Αγγλία, τερματίζοντας 3η στο πρωτάθλημα, ενώ στο Champions League αποκλείστηκε από τη Μίλαν στους '16'. Το FA Cup θα μπορούσε να γίνει κάποιας μορφής παρηγοριά. Δεν έγινε ποτέ.

Τον Ιανουάριο

του 2005, η Γιουνάιτεντ αντιμετώπιζε την Έξετερ, ομάδα που αγωνίζεται μέχρι σήμερα στην κατηγορία League Two. Οι αγώνες ήταν διπλοί, με τον πρώτο να γίνεται στο 'Ολντ Τράφορντ' και να λήγει 0-0. Ο δεύτερος θα γινόταν στο 'Σεντ Τζέιμς Παρκ' και η Έξετερ μπορούσε να ονειρεύεται. Το πρώτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο ήρθε στο 10' της αναμέτρησης και η Γιουνάιτεντ με τους Ράιαν Γκιγκς, Γουέιν Ρούνεϊ, Γκάρι Νέβιλ στη βασική ενδεκάδα, έδειχνε να ελέγχει την κατάσταση. Ο Σκοτ Χάιλι όμως, δεν έπεσε αμαχητί.

Ο 35χρονος αριστερός μπακ της Έξετερ δεν υπήρξε ποτέ σταρ, είδωλο, showman του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ο Χάιλι είχε μια καλή παρουσία σε ομάδες όπως η Σάουθαμπτον κι η Πόρτσμουθ, έκανε ένα πέρασμα από τη Μάντσεστερ Σίτι (όταν δεν είχε σχέση με αυτό που είναι σήμερα) και στην Έξετερ ξεχώριζε με άνεση. Μπορεί ο αγώνας κόντρα στη Γιουνάιτεντ να έληξε με ήττα για την ομάδα του (0-2), που σήμανε και αποκλεισμό, εκείνος όμως θα έχει για πάντα να θυμάται εκείνη την ντρίμπλα κόντρα στον Ρονάλντο, που τον έκανε να ρίξει το κεφάλι κάτω με απογοήτευση. Πόσοι έχουν καταφέρει να πετύχουν το ίδιο με αυτόν τον άσημο μπακ του αγγλικού ποδοσφαίρου;

Keywords
Τυχαία Θέματα