Η μαγική τσατσάρα είναι το γούρι νίκης των Γιανγκ και Μουρίνιο

16:08 8/2/2020 - Πηγή: Contra

Το παρακάτω χρησιμεύει σαν μια επεξήγηση προς τους νεότερους μας φίλους, για το φαινόμενο του ελληνικού rap των 90s/00s, τα -ακόμα υπερδραστήρια- Ημισκούμπρια: "Εσύ τώρα με ρωτάς, ποιες χτένισε ο Τρύφων Σαμαράς. Καλό χτένισμα θα δεις, με τη μαγική τσατσάρα των Ημίζ"

Κάπου εδώ τελειώνει αυτό το ευχάριστο μουσικό διάλειμμα και ξεκινά η προσγείωσή μας στην ποδοσφαιρική καθημερινότητα, με τον Ζοζέ Μουρίνιο, τον άνθρωπο που

έχει το χάρισμα να μετατρέπει κάθε στιγμή της ζωής του εντός κι εκτός γηπέδων σε κάτι που εύκολα γίνεται βάση για τηλεοπτικό σίριαλ ή ταινία. Απόλυτο παράδειγμα η φωτογράφισή του σε γνωστό, χλιδάτο μπαρμπέρικο του Λονδίνου, το οποίο επισκέφθηκε για να πάρει τα γκρίζα μαλλιά του με την 'ψιλή'.

Αν ήταν ένας τυχαίος θείος ή ο μπαμπάς σου, αγαπητέ αναγνώστη, τότε αυτές οι γραμμές που διαβάζεις δεν θα είχαν κανένα ενδιαφέρον. Όμως, ο Μουρίνιο κουρεύτηκε γουλί, γιατί θεωρεί πως αυτό είναι το γούρι του. Τη σεζόν 2006-2007 το είχε επιχειρήσει ξανά, ως προπονητής της Τσέλσι, κερδίζοντας 9 από τα 11 παιχνίδια που ακολούθησαν, ενώ και τη σεζόν 2013-2014, πάλι ως τεχνικός της Τσέλσι, είχε κάνει το ίδιο, κερδίζοντας 8 αναμετρήσεις από τις 10 που απέμεναν ως το φινάλε της χρονιάς.

O Άσλεϊ Γιανγκ, ως παίκτης της Ίντερ πια, έχει κι εκείνος ένα ισχυρό -όπως ο ίδιος πιστεύει- γούρι, ώστε να καταφέρει να φτάσει τη Γιουβέντους αλλά και να προχωρήσει στο Champions League. Ο Γιανγκ δεν μπήκε στη διαδικασία να πάει σε κομμωτήριο στο Μιλάνο, αλλά πήρε τηλέφωνο τον αγαπημένο μπαρμπέρη του από την εποχή που αγωνιζόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον έβαλε μέσα σε ένα αεροπλάνο με δικά του έξοδα και τον έφερε στο Μιλάνο για να τον κουρέψει! Ο Ντάνιελ Τζόνσον -κουρέας και των Μαρουάν Φελαϊνί, Γκόρντον Ράμσεϊ, Τάισον Φιούρι- ανέβασε φωτογραφία με το κατόρθωμά του, ένα ταξίδι 700+ μιλίων για ένα κούρεμα διάρκειας λίγων λεπτών και τη λεζάντα "anywhere in the world", ώστε να δείξει 'εκεί που έχουν ταξιδέψει' τα ξυράφια του. Στο παρελθόν (σεζόν 2015-2016), ο Τζόνσον είχε ξυρίσει και τα κεφάλια παικτών της Λέστερ, πριν από τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα τους στην Premier League, που σήμαινε και την κατάκτηση του τροπαίου. Ο Γιανγκ πιστεύει στη μαγική τσατσάρα του Τζόνσον. Αρκεί όμως μόνο αυτό;

Θα φύγει ο Μέσι από την Μπαρτσελόνα; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

Keywords
Τυχαία Θέματα