Η νέα φανέλα της Τσέλσι θυμίζει Βέροια

12:10 8/3/2020 - Πηγή: Contra

Τη σεζόν 1995-1996, ο Άλεξ Φέργκιουσον έβλεπε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 0-3 από τη Σάουθάμπτον. Είχε εντοπίσει ήδη τον λόγο που οι παίκτες του είχαν ηττηθεί κατά κράτος σε μόλις ένα ημίχρονο, από μια ομάδα σαφώς πιο αδύναμη. Η Γιουνάιτεντ είχε χάσει τελικά εκείνο το ματς με 1-3 και ο Σκωτσέζος τεχνικός, με μια έξυπνη, επικοινωνιακή 'ντρίμπλα', είχε αποδώσει την ήττα στις γκρι εμφανίσεις, λέγοντας πως οι παίκτες του, φορώντας αυτό το χρώμα φανέλας, δεν μπορούσαν να εντοπίσουν ο ένας τον άλλον στο γήπεδο.

Στην περίπτωση μιας εκ των νέων εμφανίσεων της Τσέλσι για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν, όπως αυτή παρουσιάζεται -ως διαρροή- στο site Footy Headlines, πρόβλημα ορατότητας σίγουρα δεν θα υπάρξει. Ενδεχομένως, να υπάρχει ήδη 'πρόβλημα' καλού γούστου.

Οι πρώτες συγκρίσεις και οι πρώτοι παραλληλισμοί της 3ης εμφάνισης της Τσέλσι με τη βασική εμφάνιση της Κρίσταλ Πάλας έχουν αρχίσει ήδη να ακούγονται έντονα. Όχι άδικα, πάντως.

Θα συμφωνήσουμε με την παραπάνω τοποθέτηση, αν και στα δικά μας μάτια, η παραπάνω εμφάνιση της Τσέλσι μοιάζει να έχει περάσει από το γήπεδο της πάλαι ποτέ θρυλικής ομάδας του νομού Ημαθίας, που έχει αναδείξει σπουδαίους παίκτες όπως ο Γιώτης Τσαλουχίδης. Προφανώς μιλάμε για τη Βέροια.

Κάπου εδώ θα υπερασπιστούμε διακριτικά την Τσέλσι και θα πιστέψουμε πως κατά 99% πρόκειται για σύμπτωση χρωμάτων και έμπνευση Λονδρέζων σχεδιαστών, με extreme αποτελέσματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η νέα φανέλα της Τσέλσι δεν θυμίζει καθόλου... Τσέλσι.

Πρέπει να αναβληθεί το Euro 2020 λόγω κορονοϊού; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

Keywords
Τυχαία Θέματα