Δεν είναι απειλή: Ο Μάικ Τάισον επιστρέφει στη δράση

14:59 27/4/2020 - Πηγή: Contra

Ο Μάικ Τάισον σήμερα ζει μια ήσυχη ζωή, ως ο επικεφαλής του Tyson Ranch, μιας εταιρείας licensing και branding, μιας 'ομπρέλας' από brands και δραστηριότητες στα οποία επενδύει την περιουσία και την εικόνα του, και δείχνει να τα έχει βρει με τους δαίμονες από το παρελθόν του στην πυγμαχία. Έχοντας κλείσει ήδη τα 53, ο αθλητισμός είναι κάτι που αγαπάει, αλλά μέχρι και πρόσφατα φαινόταν πως είχε αφήσει πίσω του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Premiering live now with @troubleman31 on youtube.com/miketyson

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mike Tyson (@miketyson) στις 23 Απρ, 2020 στις 6:07 μμ PDT

Σε συμμετοχή του στο Instagram Live του ράπερ T.I., ο βετεράνος μποξέρ έδωσε ειδήσεις. Αναφέροντας πως έχει επιστρέψει πλήρως σε ένα καθημερινό πρόγραμμα προπονήσεων σε γυμναστήριο και ρινγκ, αποκάλυψε πως σκοπεύει να λάβει μέρος σε μια σειρά αγώνων πυγμαχίας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Όπως κατέγραψε το Talksport, ο Τάισον εξομολογήθηκε στον δημοφιλή ράπερ πως 'πονάει' από τις προπονήσεις με γάντια, που συνοδεύονται από ασκήσεις με βάρη, ποδήλατο και διάδρομο.

Ποιος είναι άραγε ο λόγος που ένας εκατομμυριούχος επιχειρηματίας επιστρέφει στο ρινγκ; Ο Τάισον το έθεσε όσο πιο απλά γινόταν: "Θα συμμετάσχω σε αγώνες εκτός πρωταθλημάτων, για να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικές δράσεις, για να βοηθηθούν άστεγοι και εθισμένοι στα ναρκωτικά όπως ήμουν εγώ". Στο ίδιο live session, προέβη και σε μερικές αποκαλύψεις ακόμα που έβγαλαν γέλιο, όπως το γεγονός ότι ενδέχεται να έχει αγοράσει τίγρεις ως κατοικίδια ζώα από τον Τζο Εξότικ, την καλτ φιγούρα που έγινε διάσημος μέσα από το ντοκιμαντέρ 'Tiger King' του Netflix.

Αυτή η επιστροφή δεν φαίνεται να σοκάρει ανθρώπους που έχουν συνεργαστεί με τον Τάισον, όπως ο προπονητής Τζεφ Φρεντς, που δήλωσε πρόσφατα πως ο βετεράνος πυγμάχος, με 6 εβδομάδες καλής προετοιμασίας, θα μπορούσε εύκολα να ρίξει νοκ άουτ τον Ντιόντεϊ Γουάιλντερ και τον Άντονι Τζόσουα!

Keywords
Τυχαία Θέματα