#AlexFromGlasto: Γιατί όλοι τρελάθηκαν με τον έφηβο που ράπαρε το 'Τιάγκο Σίλβα'

16:40 2/7/2019 - Πηγή: Contra

Το Glastonbury Festival είναι ένας θεσμός για την βρετανική ποπ, ένα φεστιβάλ που εμφανίζονται δεκάδες πασίγνωστα ονόματα σε μια σειρά από stages όπου φιλοξενούνται όλες οι τάσεις της σύγχρονης μουσικής, από τη rock, το hip hop, τη dub,

την ηλεκτρονική ποπ, μέχρι οτιδήποτε άλλο παίζει δυνατά στα charts κάθε χρόνο. Από τον Μπρους Σπρίνγκστιν ως τη Σακίρα, από τους Radiohead μέχρι τον Έντ Σίραν, το Glasto είναι το φεστιβάλ όπου συμβαίνει κάθε τι φρέσκο και διαχρονικό στην σύγχρονη μουσική.

Τα τελευταία χρόνια εκτός από τις επικές λαιβ εμφανίσεις δεν λείπουν και οι viral στιγμές. Ο ράπερ Dave εμφανιζόταν στο Other Stage, μπροστά σε κοινό τουλάχιστον 10 χιλιάδων τρελών, μεθυσμένων φαν. Κάποια στιγμή ο Ντέιβ φώναξε προς το κοινό: "Ποιος είναι αρκετά νηφάλιος ώστε να τραγουδήσει αυτούς τους στίχους μαζί μου;", αναφερόμενος στο δικό του hit 'Thiago Silva'. Ο Dave φώναξε: "Βλέπω έναν τύπο με φανέλα PSG εκεί πίσω. Αλλά ξέρει τους στίχους; ΟΚ, μου φαίνεται ότι μπορεί να τα καταφέρει..."

Ο Άλεξ Μαν, ηλικίας μόλις 15 ετών δεν φοβήθηκε. Ανέβηκε στη σκηνή, πήρε το μικρόφωνο και ξεκίνησε δουλειά. Τα περίπου τρία λεπτά που βρέθηκε στη σκηνή ήταν ένα μικρό έπος. Ο Άλεξ αποθεώθηκε από το κοινό. Μέσα στο επόμενο 24ώρο, είχε 9.000 followers στο Instagram και ένα πορτραίτο του από τον Guardian. Αυτή τη στιγμή, έχει περισσότερους από 60.000 φαν στα social media.

Ο ίδιος δυσκολεύεται να πιστέψει αυτό που του έχει συμβεί, έχοντας δηλώσει στον Guardian: "Όλο αυτό έμοιαζε με ένα αστείο. Αλλά ήμουν προετοιμασμένος, ήξερα τα λόγια". Είναι θέμα χρόνου μέχρι να πάρει τα συγχαρητήρια και από τον ορίτζιναλ Τιάγκο Σίλβα.

UPDATE: O Τιάγκο Σίλβα του έχει ήδη στείλει μήνυμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα