5 κουρέματα της LaLiga που αξίζει να δοκιμάσεις

10:21 2/5/2020 - Πηγή: Contra

Η καραντίνα λόγω κορονοϊού όπου να 'ναι τελειώνει και σύντομα αρκετά καταστήματα παροχής υπηρεσιών θα ανοίξουν ξανά τις πόρτες τους. Καθώς ήδη κλείνονται τα πρώτα ραντεβού στα κουρεία και όσοι επέλεξαν να περάσουν την καραντίνα με αφάνα ή χαίτη νιώθουν μια διακριτική χαρά, πάμε να δούμε 5 looks που μπορείς να δοκιμάσεις στο κεφάλι σου σε αυτό το τρελό μετά-καραντινικό καλοκαίρι.

Μαρκ Κουκουρέγια (Χετάφε)

Ο full-back της -φτωχής πλην τίμιας- Χετάφε είναι ένας παίκτης που δεν περνάει απαρατήρητος,

τόσο για τις δυναμικές τοποθετήσεις του στην ανάπτυξη της ισπανικής ομάδας από τα πλάγια, όσο και για την κόμμωσή του. Ο Μαρκ Κουκουρέγια έμαθε να αφήνει μακρύ μαλλί τόσο, ώστε να ορίσει ένα δικό του στιλ, αλλά και για να μείνει πιστός σε μια ιστορία που κρατά από την εποχή που έπαιζε στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα. Τότε, έπαιζε με μακριά μαλλιά για να μπορεί να τον εντοπίσει η μητέρα του από τις εξέδρες!

Αρτούρο Βιδάλ (Μπαρτσελόνα)

Ο μέσος από τη Χιλή είναι ένας πολυσύνθετος παίκτης του οποίου η παρουσία στη La Liga Santander με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη. Ο Βιδάλ, σε πρόσφατη συνέντευξη του, αποκάλυψε πως η trademark μοϊκάνα θα παραμείνει στα γήπεδα όσο εκείνος θα είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής, ώστε να μένει πάντα χαραγμένος στη μνήμη των αντιπάλων του. Δίκαιο; Απόλυτα!

Σάμουελ Τσουκουέζε (Βιγιαρεάλ)

Ο Νιγηριανός εξτρέμ της Βιγιαρεάλ είναι ένας παίκτης που τραβάει πάντα την προσοχή με τις εμφανίσεις του στο χορτάρι. Ο 20χρονος αποτελεί ένα από τα wonderkids του αφρικανικού ποδοσφαίρου και η παρουσία του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής του 2019 προκάλεσε σωρεία εγκωμιαστικών σχολίων, με τις συγκρίσεις να φέρνουν το όνομά του στην ίδια πρόταση με εκείνο του Άριεν Ρόμπεν!

Γκάρεθ Μπέιλ (Ρεάλ Μαδρίτης)

Το man-bun του Ουαλού επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης δημιούργησε τη δική του μόδα. Σήμερα, αν και υπ' ατμόν από την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, ο Μπέιλ υπακούει στο δόγμα 'μποϊκοτάζ στα κομμωτήρια' και δημιουργεί στιλιστική επανάσταση, σε απευθείας σύνδεση με τον Νίκολας Κέιτζ, εποχής 'Con Air'.

Αριδάνε Ερνάντεθ (Οσασούνα)

Πρώτη χρονιά στη LaLiga Santander για τον ταλαντούχο σέντερ-μπακ, που αποδεικνύεται 'λίρα εκατό' στην άμυνα της ομάδας του. Ο Ερνάντεθ, όμως, εξελίσσεται και σε ένα πολλά υποσχόμενο fashion icon, καθώς το εντυπωσιακό afro look του έχει ήδη γίνει αντικείμενο μίμησης από τους οπαδούς, όχι μόνο της Οσασούνα, αλλά και πολλών αντιπάλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα