Το LG G7 ThinQ ανακοινώθηκε με υπερ-φωτεινή οθόνη και Snapdragon 845

18:56 2/5/2018 - Πηγή: Xblog

Η LG αποκάλυψε σε μια εκδήλωση στη Νέα Υόρκη τη νέα ναυαρχίδα LG G7 ThinQ η οποία έρχεται με κορυφαίο hardware, minimal σχεδιασμό και εγκοπή στην οθόνη. Βασίζεται στο Android 8.0 Oreo και χρησιμοποιεί το chip Snapdragon 845 της Qualcomm για να τρέχουν όλα ομαλά.

Κατασκευασμένο από αλουμίνιο (πλαίσιο)

και γυαλί (μπροστά/πίσω), το LG G7 δίνει έμφαση στην οθόνη, τη κάμερα και τον ήχο, ενώ χάρη στη λέξη “ThinQ” στο όνομά του καταλαβαίνουμε ότι διαθέτει τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης.

Η εκθαμβωτική οθόνη του LG G7 ThinQ

Ξεκινώντας με την οθόνη, το LG G7 ThinQ διαθέτει ένα LCD panel που έχει ονομαστεί “Super Bright Display” και επιτρέπει στον χρήστη να δει την εικόνα με ευκολία, ακόμα και υπό άμεση ηλιακή ακτινοβολία επειδή η φωτεινότητα της οθόνης φτάνει στα 1000 nits. Επιπλέον η οθόνη έχει διαγώνιο 6.1-ίντσες, ανάλυση QHD+ (3120 x 1440), αναλογία 19.5:9 και 100% απόδοση της γκάμας χρωμάτων DCI-P3. Την οθόνη προστατεύει το Gorilla Glass 5.

Επίσης, ανάλογα με τον τύπο του περιεχομένου, η οθόνη μπορεί να ρυθμιστεί σε έξι διαφορετικές λειτουργίες προβολής: Auto, Eco, Cinema, Sports, Game και Expert. Σε αυτόματη λειτουργία, το τηλέφωνο αναλύει αυτόματα το περιεχόμενο παιχνιδιών ή φωτογραφιών και βελτιστοποιεί την οθόνη και την κατανάλωση ενέργειας. Ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει την εικόνα ακόμη περισσότερο ρυθμίζοντας τη θερμοκρασία οθόνης και τα επίπεδα RGB ξεχωριστά.

Τέλος, από τις ρυθμίσεις της οθόνης οι χρήστες μπορούν να κρύψουν το notch και να αλλάξουν τη μπάρα ειδοποιήσεων σε άλλο χρώμα για ακόμα πιο προσωπικό αποτέλεσμα.

Η διπλή κάμερα του LG G7 ThinQ

Το LG G7 ThinQ έχει αναβαθμιστεί με υψηλής ανάλυσης εμπρόσθια κάμερα 8MP και 16MP φακό στην οπίσθια κάμερα, τόσο για κανονικές όσο και για ρύθμιση παραμέτρων για εξαιρετικά ευρείες γωνίες (Super Wide Angle), με αποτέλεσμα φωτογραφίες μεγαλύτερης ανάλυσης και ακρίβεια στις λεπτομέρειες. Η ευρυγώνια χαρακτηριστική κάμερα της LG αιχμαλωτίζει πλέον ακόμα πιο όμορφα τοπία με λιγότερη παραμόρφωση, περισσότερη σαφήνεια και πιο φυσικό αποτέλεσμα σε σύγκριση με τις προηγούμενες συσκευές της εταιρίας.

Η LG έχει βελτιώσει περαιτέρω τις AI λειτουργίες της φωτογραφικής μηχανής από το πρωτοεμφανιζόμενο LG V30S ThinQ. Το AI CAM προσφέρει 19 τρόπους λειτουργίας –από τους 8- για ακόμα πιο βολικές λήψεις. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να βελτιώσουν περαιτέρω τις φωτογραφίες τους, επιλέγοντας ανάμεσα σε τρεις επιπλέον επιλογές εφέ, σε περίπτωση που η προτεινόμενη από το AI CAM δεν ταιριάζει με την αισθητική τους.

Η φωτογραφική μηχανή χαμηλού φωτισμού στο LG G7 ThinQ αλλάζει τα δεδομένα με τη νέα Super Bright Camera με φωτογραφίες μέχρι και τέσσερις φορές πιο φωτεινές από αυτές που έχουν τραβηχτεί σε χαμηλό φωτισμό. Μέσω του συνδυασμού του pixel binning και της επεξεργασίας του λογισμικού, ο αλγόριθμος AI προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις της κάμερας κατά τη λήψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η LG έχει προσθέσει επίσης νέα χαρακτηριστικά που κάνουν την φωτογραφία στο LG G7 ThinQ ακόμα πιο απολαυστική από ποτέ. Η λειτουργία Live Photo καταγράφει ένα δευτερόλεπτο πριν και μετά το πάτημα του κλείστρου για αυθόρμητες στιγμές ή εκφράσεις που κανονικά θα χάνονταν. Μέσω της αναγνώρισης προσώπου ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει διασκεδαστικά 2D και 3D επιστρώσεις με αξεσουάρ όπως γυαλιά που μπορούν να προβληθούν απευθείας στην οθόνη.

Νέα στη σειρά G, η λειτουργία Portrait Mode δημιουργεί επαγγελματικές λήψεις με φόντο χωρίς εστίαση. Αυτό το εφέ μπορεί να δημιουργηθεί είτε με τη χρήση του standard ή του Super Wide Angle φακού, παρέχοντας στους χρήστες ακόμα πιο δημιουργικές επιλογές.

Επιπρόσθετα, το G7 είναι ένα από τα πρώτα smartphones που έρχονται με προ-εγκατεστημένο το Google Lens το οποίο αναγνωρίζει αντικείμενα και κείμενο. Μιλώντας για τις τεχνολογίες της Google, στα πλάγια έχει προστεθεί ένα νέο κουμπί για το “κάλεσμα” του Google Assistant με ένα πάτημα ή του Google Lens με δύο γρήγορα πατήματα — εναλλακτικά, άμα πατήσετε το κουμπί συνεχόμενα μπορείτε να ξεκινήσετε μια συζήτηση με το Assistant. Στο τελευταίο βοηθάει και το νέο σύστημα SFFVR (Super Far Field Voice Recognition) που επιτρέπει στο LG G7 ThinQ να σε ακούει από απόσταση 5 μέτρων και να ξεχωρίζει τις εντολές σου από τον εξωτερικό θόρυβο.

Τέλος, η εμπρόσθια κάμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη τεχνολογία ξεκλειδώματος με αναγνώριση προσώπου.

LG G7 ThinQ: Ένα μεγάλο ηχείο

Υποστηρίζοντας τη δέσμευσή της εταιρείας να προσφέρει ασύγκριτη εμπειρία ήχου στα smartphones, το νέο LG G7 ThinQ διαθέτει ασύγκριτες, premium καινοτομίες ήχου. Το νέο Boombox Speaker χρησιμοποιεί τον εσωτερικό χώρο του LG G7 ThinQ ως θάλαμο συντονισμού για να προσφέρει διπλάσια μπάσα σε σύγκριση με τα συμβατικά smartphones και ισχυρότερο ήχο “boombox” χωρίς την ανάγκη εξωτερικών ηχείων. Όταν τοποθετείται σε μια σταθερή επιφάνεια ή κουτί, το smartphone χρησιμοποιεί το θάλαμο συντονισμού ως woofer για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη δυναμική του μπάσου.

Το LG G7 είναι επίσης το πρώτο smartphone που διαθέτει DTS:X για να προσφέρει 3D ήχο surround για κάθε περιεχόμενο και ήχο μέχρι και 7.1 καναλιών με ακουστικά. Συνεχίζοντας την κληρονομιά του εξαιρετικού ήχου που προσφέρουν τα LG smartphones, το LG G7 ThinQ είναι εξοπλισμένο με Hi-Fi Quad DAC για απίστευτα πλούσιο ήχο, ειδικά όταν συνδυάζεται με ακουστικά υψηλής σύνθετης αντίστασης.

Το LG G7 ThinQ θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες στη Νότια Κορέα και στη συνέχεια στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική και την Ασία. Οι τιμές και οι λεπτομέρειες αγοράς θα ανακοινωθούν τοπικά πλησιέστερα στο χρόνο διαθεσιμότητας. Η απλή έκδοση θα βγει με 4 GB RAM και 64 GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ η Plus θα έχει 6 GB RAM και 128 GB χωρητικότητα.

LG G7 ThinQ – Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΛειτουργικό σύστημα: Android 8.0 OreoΟθόνη: 6.1 ίντσες, ανάλυση 3120 x 1440 pixels, αναλογία 19.5:9, 1.000 nits φωτεινότητα, IPS, επικάλυψη Gorilla Glass 5Chipset: Qualcomm Snapdragon 845Επεξεργαστής: Οκταπύρηνος 64-bitΜονάδα γραφικών: Adreno 630Μνήμη RAM: 4/6 GBΑποθηκευτικός χώρος: 64/128 GB, επεκτάσιμος με microSD έως 2 TB, τεχνολογία UFS 2.1Κάμερα: 16 MP (f/1.6), φακός 71º, O.I.S. & 16 MP (f/1.9), ευρυγώνιος φακός 107°, LED flashΕμπρόσθια κάμερα: 8 MP, ευρυγώνιος φακός 80°Συνδεσιμότητα: WiFi 802.11ac, Bluetooth 5.0, GPS/GLONASS, NFC, 4G LTE, FM ράδιοΜπαταρία: 3,000 mAh, ταχεία φόρτιση Qualcomm Quick Charge 3.0, ασύρματη φόρτισηΉχος: Boombox Speaker, DTS-X, 32-bit Quad DAC, υποδοχή ακουστικώνΛοιπά: Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, θύρα USB-C, πιστοποίηση στο πρωτόκολλο IP68 για αντοχή σε σκόνη και νερό έως 1.5 μέτρο για 30’Διαστάσεις: 153.2 x 71.9 x 7.9 mmΒάρος: 162 g

Συντάκτης: Ισίδωρος Ρήγας

Keywords
Τυχαία Θέματα