Νέα συνεργασία της Westnet με την PFU (EMEA) Limited για τους επαγγελματικούς scanners τελευταίας τεχνολογίας

19:00 18/11/2019 - Πηγή: Xblog

Η Westnet, μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia και κορυφαίος διανομέας προϊόντων τεχνολογίας σε Ελλάδα και Κύπρο, εμβαθύνει τη συνεργασία της με την PFU (EMEA) Limited, διευρύνοντας το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της, ενσωματώνοντας τους νέους επαγγελματικούς σαρωτές της εταιρείας, οι οποίοι αποτελούν μια πρακτική λύση

για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Οι νέες προσθήκες περιλαμβάνουν τον Fujitsu fi-800R έναν νέο image scanner σχεδιασμένο για γραφεία στην υποδοχή των επιχειρήσεων, ο οποίος συνδυάζει τη σάρωση διαβατηρίων, ταυτοτήτων και λοιπών εγγράφων. Το τελευταίο μοντέλο της σειράς fi προσφέρει καινοτόμο σχεδιασμό με έναν υπερσύγχρονο μηχανισμό διπλής διαδρομής, που επιτρέπει στο χρήστη να ολοκληρώσει οποιαδήποτε εργασία του σε ένα σημείο – λειτουργία που επιτρέπει σε ταυτότητες και λοιπά έγγραφα να παραμένουν πάντα στο οπτικό πεδίο των πελατών. Διαθέτοντας το σύστημα Automatic Document Feeder, το οποίο περιλαμβάνει την καινοτόμο τεχνολογία Active Separation της Fujitsu, o fi-800R είναι φιλικός προς τον χρήστη κάνοντας την εξοικείωσή του πιο ομαλή από ποτέ, ενώ η λειτουργία Automatic Skew Correction εξαλείφει οποιαδήποτε τυχόν σφάλματα.

Ο Fujitsu fi-800R, που παρουσιάστηκε μόλις λίγες εβδομάδες πριν στην Αμερική, έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης έως και 4.500 χιλιάδων σελίδων ημερησίως, συμπεριλαμβανομένων όλων των τύπων εγγράφων. Με διάρκεια εκτύπωσης μόλις τα 3.5 δευτερόλεπτα, δίνει λύσεις εύκολα και άμεσα στις καθημερινές ανάγκες των επαγγελματιών. Επίσης, είναι εξοπλισμένος με τη νέα υπηρεσία U-turn Scan και Return Scan για συνεχόμενες σαρώσεις εγγράφων, προσφέροντας ταχύτητα και αξιοπιστία. Καταλαμβάνοντας το μισό χώρο από αντίστοιχους scanners, ο fi-800R είναι ιδανικός για γραφεία υποδοχής ή για οποιοδήποτε άλλο χώρο όπου ο χώρος είναι περιορισμένος.

Η Westnet προσθέτει επίσης άλλες δύο ακόμα σειρές scanner της PFU (EMEA) Limited στο χαρτοφυλάκιό της, οι οποίες είναι ιδανικές σε μικρά ή οικιακά γραφεία.

Η οικογένεια ScanSnap περιλαμβάνει 5 διαφορετικά μοντέλα σαρωτών για προσωπική χρήση: σταθεροί και φορητοί σαρωτές, κυρίως για χρήση με επιτραπέζιους υπολογιστές. Και στις δύο περιπτώσεις, εκτός του ότι είναι φιλικοί προς τους χρήστες, οι scanners είναι συμβατοί με όλες τις συσκευές και μπορούν να σαρώσουν όλους τους τύπους φωτογραφιών και εγγράφων. Επιπλέον, οι ScanSnap scanners διαθέτουν γρήγορη ταχύτητα σάρωσης εγγράφων διατηρώντας συγχρόνως υψηλή ποιότητα στο αποτέλεσμα. Για μεγαλύτερη ευκολία, αλλά και χρηστικότητα, διαθέτουν τη δυνατότητα σύνδεσης μέσω WiFi για να σαρώσουν έγγραφα ασύρματα, ή και με τη χρήση ενός USB. Οι Fujitsu fi & SP προσφέρουν εξειδικευμένες λύσεις στη σάρωση εγγράφων, εξυπηρετώντας ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Οι συγκεκριμένοι scanners προσφέρουν καινοτόμες λειτουργίες και τεχνολογία αιχμής για τη σάρωση αρχείων, παρέχοντας την ταχύτητα και την ποιότητα που απαιτείται στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, ανεξάρτητα από το μέγεθος της κάθε εταιρείας. Οι scanners της σειράς fi είναι συμβατοί με όλους τους ανεξάρτητους προμηθευτές λογισμικού, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο σύνολο λύσεων σάρωσης εγγράφων, σε πολλές διαφορετικές βιομηχανίες. Ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, τα μοντέλα της σειράς fi & SP προσφέρουν τη δυνατότητα σάρωσης από 4.000 έως 120.000 χιλιάδες σελίδες ημερησίως.

Μέσω της διανομής των νέων σειρών scanners της PFU (EMEA) Limited, η Westnet συνεχίζει να προσφέρει τεχνολογικά προϊόντα και εξατομικευμένες λύσεις, οι οποίες ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Συντάκτης: Δελτίο Τύπου

Keywords
Τυχαία Θέματα