Η LG δημιούργησε “πίστες” στο Animal Crossing: New Horizons της Nintendo Switch

15:45 4/6/2021 - Πηγή: Xblog

Η LG Electronics (LG) δημιούργησε δύο εικονικά νησιά στο δημοφιλές παιχνίδι Animal Crossing:New Horizons της Nintendo Switch, το OLED ISLAND και το LIT ISLAND. Καθώς οι παίκτες θα περιηγούνται στα δύο νησιά, θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τα πάντα για τις LG OLED

τηλεοράσεις, βιώνοντας μια διασκεδαστική εμπειρία.

Στο Animal Crossing:New Horizons οι παίκτες μπορούν να αποδράσουν σε ένα ερημικό νησί και να δημιουργήσουν εκεί τον δικό τους παράδεισο, όπως ακριβώς τον έχουν φανταστεί. Στο LG OLED ISLAND οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν την εμπειρία των OLED τηλεοράσεων και να μάθουν τα πάντα γι’ αυτές, καθώς θα επισκέπτονται ειδικές ζώνες γεμάτες με LG OLED προϊόντα, όπως για παράδειγμα την home cinema zone και την self-lit Gallery. Ακόμη, μπορούν να ψάξουν για τον κρυμμένο θησαυρό, που αποτελείται από 40 πακεταρισμένα δώρα, το καθένα με μια τηλεόραση μέσα.

Στο LIT ISLAND, οι παίκτες θα ανακαλύψουν μια περιοχή για gaming, ένα μουσικό στούντιο, ένα γυμναστήριο, γήπεδα ποδοσφαίρου, μπέιζμπολ και μπάσκετ, όπου όλα είναι εξοπλισμένα με LG OLED TVs. Το νησί προσφέρει κι άλλες διεξόδους για διασκέδαση, όπως για παράδειγμα κρυμμένα μονοπάτια που προσφέρονται για εξερεύνηση και ευκαιρίες για να κερδίσει ο επισκέπτης διάφορα βραβεία.

Οι OLED τηλεοράσεις της LG αποτελούν την ιδανική επιλογή για τους gamers, καθώς ενσωματώνουν μια πληθώρα χαρακτηριστικών που αναβαθμίζουν την ποιότητα της εικόνας και αποδίδουν τα γραφικά των παιχνιδιών σε εξαιρετικά υψηλή ανάλυση. Διαθέτοντας την τεχνολογία NVIDIA G-SYNC και AMD FreeSync™ σε συνδυασμό με την υποστήριξη των VRR, ALLM και eARC, σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές HDMI 2.1, οι χρήστες απολαμβάνουν γρήγορη κίνηση και ομαλά συγχρονισμένα γραφικά. Επιπλέον, με 1ms χρόνο απόκρισης το παιχνίδι γίνεται ακόμη πιο ρεαλιστικό, ενώ το Game Optimizer βελτιστοποιεί τα γραφικά προσαρμόζοντας αυτόματα την εικόνα, ανεξάρτητα από το είδος του παιχνιδιού.

Το Animal Crossing:New Horizons είναι ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια της  Nintendo Switch, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ πωλήσεων μέσα σε έναν μόνο μήνα. Επισκεφθείτε τον πολύχρωμο εικονικό κόσμο του παιχνιδιού και ανακαλύψτε τις απεριόριστες δυνατότητες των LG OLED τηλεοράσεων μέσα από ένα μαγικό ταξίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα