Η Info Quest παρουσίασε το νέο Xiaomi Redmi Note 8 Pro στην Ελλάδα

09:02 14/10/2019 - Πηγή: Xblog

Η Info Quest, ο επίσημος διανομέας της Xiaomi για την Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοίνωσε τη διάθεση στην αγορά του νέου smartphone Xiaomi Redmi Note 8 Pro σε μία εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για το πρώτο smartphone με 64MP τετραπλή κάμερα,

άλλα και το πρώτο στον κόσμο που τροφοδοτείται από τον νέο, ειδικό για gaming, επεξεργαστή MediaTek Helio G90T με τεχνολογία LiquidCool για καλύτερη ψύξη της συσκευής. To νέο μοντέλο διαθέτει ακόμα φακό 8MP, υπέρ-ευρείας γωνίας 120 μοιρών, αισθητήρα μέτρησης βάθους 2MP και αισθητήρα 2MP για macro λήψεις στα 2 εκατοστά, ενώ στην εμπρόσθια όψη διαθέτει κάμερα με αισθητήρα 20MP.

H μπαταρία είναι χωρητικότητας 4500mAh, η μεγαλύτερη στη σειρά Redmi μέχρι σήμερα, υποστηρίζοντας ταχεία φόρτιση 18W. Επιπλέον, διαθέτει λειτουργία Multifunctional NFC με υποστήριξη Google Pay. H οθόνη του είναι 6,53″ FHD+ με notch τύπου σταγόνας και προστατεύεται από το ιδιαίτερα ανθεκτικό Corning Gorilla Glass 5 εμπρός και πίσω. Τέλος, φέρει 3D καμπύλη πλάτη 4 πλευρών, ώστε να δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Το Redmi Note 8 Pro υποστηρίζεται με δύο χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας από την Info Quest Technologies, εξουσιοδοτημένο Service Center της Χiaomi στην Ελλάδα. Θα είναι διαθέσιμο στις μεγάλες αλυσίδες λιανικής, σε επιλεγμένα καταστήματα, στο Mi-Store και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr, σε εκδόσεις 6GB RAM/ 64GB ROM, 6GB RAM/ 128GB ROM και χρώματα Pearl White και Mineral Grey, από 289€.

Στην εκδήλωση είδαμε ακόμη για πρώτη φορά το Xiaomi Mi Mix 3 5G το οποίο θα έρθει στην Ελλάδα μόλις ξεκινήσει η λειτουργία του δικτύου 5G, καθώς και άλλα προϊόντα για το έξυπνο σπίτι.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση του Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Συντάκτης: Ισίδωρος Ρήγας

Keywords
Τυχαία Θέματα