Η Apple έδωσε update για το 8 χρονών iPhone 4S

21:58 22/7/2019 - Πηγή: Xblog

Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα Δευτέρα 22 Ιουλίου δύο αναπάντεχα updates για τα iPhone και iPad: το iOS 9.3.6 και το iOS 10.3.4. Αυτό σημαίνει ότι τα iPhone 4S και iPad 2,

που υποστηρίζουν το iOS 9, μόλις έλαβαν ενημέρωση λογισμικού, 8 χρόνια μετά την κυκλοφορία τους το 2011. Σαν να λέμε ότι η Samsung αναβάθμισε το… Galaxy S II.

Οι ενημερώσεις στα iOS 9.3.6 και iOS 10.3.4 λύνουν μόνο ένα πρόβλημα στα iPhone (και iPad με υποστήριξη δικτύων κινητής τηλεφωνίας): επιδιορθώνουν ένα ζήτημα που μπορούσε να επηρεάσει την απόδοση τοποθεσίας GPS και να προκαλέσει την εμφάνιση εσφαλμένης ημερομηνίας και ώρας συστήματος.

Αναβαθμίσεις και για τα νέα iPhone

Η Αμερικάνικη εταιρία κυκλοφόρησε επίσης το iOS 12.4 για τις τελευταίες συσκευές της. Το iOS 12.4 παρέχει τη δυνατότητα μετεγκατάστασης iPhone για μεταφορά δεδομένων απευθείας από ένα παλιό iPhone σε ένα νέο, και βελτιώνει την ασφάλεια των iPhone και iPad. Συγκεκριμένα:

Μετεγκατάσταση iPhone
Δυνατότητα ασύρματης μεταφοράς δεδομένων και μετεγκατάστασης απευθείας από ένα παλιό iPhone σε ένα νέο iPhone κατά τη διαμόρφωση.

Άλλες βελτιώσεις και επιδιορθώσεις
Επιδιόρθωση ασφάλειας για την εφαρμογή «Ασύρματος» στο Apple Watch και εκ νέου ενεργοποίηση των λειτουργιών του Ασύρματου.

Τέλος, το iOS 12.4 περιλαμβάνει υποστήριξη για το HomePod στην Ιαπωνία και την Ταϊβάν.

Συντάκτης: Ισίδωρος Ρήγας

Keywords
Τυχαία Θέματα