Creative Live! Cam Sync V3: Νέα webcam με ανάλυση 2K QHD στα 69€

16:31 3/8/2022 - Πηγή: Xblog

Η Creative ξεκίνησε την κυκλοφορία της webcam Creative Live! Cam Sync V3. Η νέα κάμερα είναι συμβατή με την τεχνολογία UVC, υποστηρίζει μέγιστη ανάλυση εικόνας τα 2K QHD (2560 x 1440 pixels) και ψηφιακό ζουμ

έως 4x.

Εκτός από υψηλή ανάλυση, η Creative Live! Cam Sync V3 διαθέτει επίσης πλήρως ρυθμιζόμενη βάση με οριζόντια περιστροφή 360° και κλίση 30°, ενώ ο φακός προσφέρει οπτικό πεδίο έως και 95°. Οι ρυθμίσεις της, όπως η φωτεινότητα/αντίθεση, η ισορροπία λευκού και η αντιστάθμιση οπίσθιου φωτισμού, μπορούν να ρυθμιστούν με ακρίβεια μέσω της εφαρμογής Creative για υπολογιστές.

Ακόμη, ένα ενσωματωμένο καπάκι φακού προστατεύει εύκολα την ιδιωτικότητα των χρηστών, ενώ παράλληλα μπορεί να κρατήσει τη σκόνη μακριά. Τέλος, η universal βάση τοποθέτησης (τρίποδο) της επιτρέπει να ταιριάζει σε όλους τους φορητούς υπολογιστές, τις οθόνες, ακόμα και σε τρίποδα.

Η Creative Live! Cam Sync V3 ενσωματώνει επίσης δύο μικρόφωνα που λαμβάνουν τον ήχο με σαφήνεια από δύο κατευθύνσεις για μεγαλύτερη ακρίβεια. Μέσω της επίσημης εφαρμογής, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο SmartComms Kit για να βελτιώσουν περαιτέρω τον ήχο τους. Για παράδειγμα, με το NoiseClean-out, η κάμερα μειώνει αποτελεσματικά τον θόρυβο του περιβάλλοντος από τον χρήστη, ώστε να εξαλειφθούν οι ανεπιθύμητοι περισπασμοί (όπως οι θόρυβοι από αεροπλάνα και ηλεκτρικές σκούπες). Το VoiceDetect θέτει αυτόματα σε σίγαση και καταργεί τη σίγαση του μικροφώνου για τη διευκόλυνση του χρήστη, κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει περαιτέρω στην ασφάλεια της ιδιωτικότητας των χρηστών αφού δεν θα μπορούν να ακουστούν συνομιλίες στο παρασκήνιο όταν δεν μιλάει ο χρήστης.

Τιμολόγηση και διαθεσιμότητα

Η Creative Live! Cam Sync V3 διατίθεται στα  69.99€ στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Creative.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά εδώ [PDF].

Keywords
Τυχαία Θέματα