Η πρεμιέρα του “Πρωινού Αντ1″

Λίγο πριν τις 7 το πρωί μας είπε “καλημέρα” ο Γιώργος Παπαδάκης και με εμφανές το άγχος της πρώτης μέρας έδειξε να αναπολεί τα προηγούμενα χρόνια λέγοντας: “Κάποτε έλεγα Καλημέρα Ελλάδα, από σήμερα θα λέω καλημέρα κυρίες και κύριοι στο καινούριο πρωινό του ΑΝΤ1!”.Ενώ πρόσθεσε λίγο αργότερα “Σας καλοσωρίζουμε σε μια καινούρια προσπάθεια που θα έχει στόχο την ενημέρωση και την ψυχαγωγία. Την ενημέρωση θα την αναλάβουμε εμείς, την ψυχαγωγία κάποιοι άλλοι. ” . Βασικοί καλεσμένοι του πρώτου παρουσιαστή της διευρυμένης πρωινής ζώνης

του Αντ1 ήταν η Λιάνα Κανέλλη και ο Θόδωρος Πάγκαλος που αποτελούν δυναμικό δίδυμο σε κάθε τους εμφάνιση. Αργότερα, ο Γιώργος Παπαδάκης υποδέχθηκε τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου, δίνοντάς τους τη σκυτάλη για την παρουσίαση ως τη 1.

Ο Χρήστος Φερεντίνος με σκούρο κουστούμι έδειχνε κατά τη διάρκεια της εκπομπής αρκετά αγχωμένος ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου, φορώντας ένα άσπρο φόρεμα σε ίσια γραμμή και ψηλές μπεζ μπότες, φάνηκε πιο χαλαρή, άνετη και αρκετά (παραπάνω από το κανονικό) ομιλητική. Η Σίσσυ καλωσόρισε τη Λίτσα Πατέρα ενώ ο Χ. Φερεντίνος την Αργυρώ Μπαμπαρήγου (ντυμένη στα κόκκινα η Αργυρώ.Δεν ήταν όμως η πρωταγωνίστρια του Πρωινού, όπως νόμιζε) . Λίγη ώρα μετά, οι 2 παρουσιαστές έκατσαν στο τραπέζι του πάνελ μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο, την Κατερίνα Ζαρίφη και τη Χριστίνα Πολίτη. Στη συνέχεια, η Ζέτα Μακρυπούλια, που μας έχει συνηθίσει πλέον, να μιλάει για τη σχέση της με τον Μ. Χατζηγιάννη, αποτέλεσε την κεντρική καλεσμένη. Τέλος, η Ελένη Φουρέιρα παρουσίασε το καινούριο της τραγούδι, με φανερή την αλλαγή στην εμφάνισή της. Αύριο θα δούμε, αν το νέο πρωινό έκλεψε τις εντυπώσεις ή αν οι Σκορδολιαγκαίοι συνεχίζουν ανενόχλητοι να βαδίζουν πρώτοι στην κούρσα της τηλεθέασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα