Δεν θα κυκλοφορήσει η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ούτε αύριο, ούτε μεθαύριο...

23:52 2/10/2017 - Πηγή: Taxalia
Δυσοίωνο προμηνύεται το μέλλον της εφημερίδας «Μακεδονία». Η ιστορική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης δεν θα κυκλοφορήσει αύριο και απ’ ότι φαίνεται κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα κρεμαστεί και πάλι στα περίπτερα.
Αφενός η εφημερίδα δεν μπορεί να τυπωθεί καθώς το πιεστήριό της έχει τεθεί εκτός λειτουργίας λόγω βλάβης, αφετέρου οι εργαζόμενοι στο πιεστήριο προχώρησαν σήμερα σε επίσχεση εργασίας για μη είσπραξη δεδουλευμένων.
Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι της «Μακεδονίας» παραμένουν απλήρωτοι εδώ
και 15 μήνες.
Κατά την αυριανή ημέρα οι εργαζόμενοι θα συντονίσουν τη δράση τους με τα σωματεία τους για να καταλήξουν στη μορφή αγώνα που θα ακολουθήσουν προκειμένου να διασφαλίσουν τα δικαιώματά τους.

Και απεργία δημοσιογράφων
Εν τω μεταξύ και οι δημοσιογράφοι έχουν κηρύξει απεργία για αύριο Τρίτη, οπότε δεν θα κυκλοφορήσει ούτε το φύλλο της Τετάρτης.

Στην Αθήνα τυπώνονται όλες οι εφημερίδες της Θεσσαλονίκης
Στο πιεστήριο της ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗΣ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗΣ, τυπώνονται καθημερινά 4 εφημερίδες: η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, η ΜΕΤΡΟΣΠΟΡ, η ΑΡΕΝΑ και ο ΤΥΠΟΣ, ενώ τυπώνονται και αρκετά φύλλα το Σαββατοκύριακο (Thessnews, κλπ). Η επίσχεση εργασίας των τυπογράφων οδηγεί όλες τις εφημερίδες στα πιεστήρια της Αθήνας, οπότε θα κυκλοφορούν αργά το πρωί στη Θεσσαλονίκη.

με πληροφορίες από thestival, makpress, asyntaxtostypos
Keywords
Τυχαία Θέματα