Υπόθεση Λαγούδη: Φίλος του γιατρού ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας;

Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης βρίσκεται ο 50χρονος γιατρός και πρώην σύντροφος της Ειρήνη Λαγούδη , καθώς προσωποποιήθηκε σε βάρος του η δίωξη για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία.

Έγκυρες πληροφορίες της «Espresso» ανέφεραν ότι, δύο εβδομάδες μετά τις διώξεις που είχε ασκήσει κατ' αγνώστων, ο εισαγγελέας Αγρινίου προσωποποίησε τις κατηγορίες εναντίον του ορθοπεδικού για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία και σύσταση συμμορίας.

Ουσιαστικά, όπως σημειώνει η Espresso,

ο γιατρός, που αναμένεται τις επόμενες ώρες να κληθεί για κατάθεση από την ανακρίτρια Αγρινίου, κατηγορείται ότι έβαλε ένα ή περισσότερα άτομα να δολοφονήσουν την άτυχη μητέρα τριών παιδιών.

Στη δίωξη περιλαμβάνεται ένα ακόμη άτομο από το φιλικό περιβάλλον του, στο οποίο αποδίδεται ο ρόλος του φυσικού αυτουργού της ανθρωποκτονίας, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του έως τώρα. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν στην εφημερίδα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ασκηθεί δίωξη για τη δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη και σε άλλο άτομο τις επόμενες μέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα